En blå post-it lapp med et tegnet smilefjes. Illustrasjonsbilde.

Workshop og kurs i sosiale medier

Sosiale medier er en unik mulighet til å bygge merkevare og skape tillit og engasjement blant kundene. Men hvordan får man mest mulig ut av de sosiale plattformene? Hvor bør din bedrift være, hva bør dere publisere og hvordan skal dere gjøre det rent praktisk?

Vi tar gjerne en kreativ økt sammen med deg – enten én til én eller i gruppe. Vårt mål er alltid at du skal gå ut av workshopen eller kurset med ny entusiasme og friskt pågangsmot for å nå nye høyder i sosiale flater!

Kontaktskjema

Sosiale medier-workshop for bedrift

Vi tar gjerne en kreativ økt sammen med deres team! Vi legger alltid opp workshopen slik at dere skal få mest mulig ut av økten. Vi snakker om målsetninger og utfordringer, ser litt på hva dere gjør i dag, henter inspirasjon fra andre og gir en innføring i de ulike kanalene. Men kanskje viktigst: Dere får konkrete tips og råd som dere kan ta med dere inn i markedsføringen deres. 

Kurs i sosiale medier og annonseverktøy

Få en grundig innføring i akkurat det verktøyet eller den plattformen du er interessert i, sammen med en av våre rådgivere. Det kan være du ønsker å vite mer om mulighetene på Snaphat, vil lære å bruke Mailchimp for å sende ut nyhetsbrev eller ønsker å sette opp annonser på Facebook og Instagram på egenhånd. Vi har erfaring med en rekke verktøy og plattformer, og viser deg gjerne våre beste triks!

Bestill åpen time med en rådgiver

Ta med dine spørsmål, tanker og problemstillinger innen digital markedsføring, og få personlig hjelp av en av våre digitale markedsførere. Ved å bestille en åpen time får du oppfølging en-til-en og kan stille alle spørsmålene du måtte lure på knyttet til markedsføring av din bedrift. Vi hjelper deg med innspill, ideer, tips og råd, hvor målet er at du skal gå ut av møtet med ny kunnskap, nye ideer og nytt pågangsmot! 

Bestille workshop og kurs i sosiale medier

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, så avtaler vi nærmere rundt hva dere trenger og hva vi kan hjelpe med. Vi gleder oss til å høre fra deg!