Webdesign (UX, UI og UU)

En dataskjerm med visning av et webdesign. Illustrasjonsbilde.

07 har levert en lang rekke nettsider gjennom snart 20 år som leverandør av digitale løsninger. Hos oss vil du oppleve å jobbe tett med dyktige designere og utviklere, som garantert vil tilføre nettstedet ditt noe nytt, og løfte det slik at trafikken og synligheten din øker.

Trygg samarbeidspartner!

Våre dedikerte, spisskompetente utviklere og designere lager skreddersydde nettsider og kreative, digitale løsninger basert på strategi og målsetting med nettsiden din. Vi er opptatt av optimale kundereiser og gode brukeropplevelser, som er enkle, ser bra ut og ikke minst, som skaper konverteringer.

Bilde
Responsivt design for digitale flater

Responsivt design for digitale flater

Vi designer alltid med tanke på skjermstørrelse og skjermformat. Skjermene er ikke bare store og små, men de er også høye og smale eller lave og brede – tenk for eksempel på en liggende mobil. Derfor er det viktig at nettsiden fungerer like godt på alle enheter. Vi designer nettsider med responsivt webdesign slik at nettstedet automatisk tilpasser seg ulike skjermstørrelser.

Interaksjonsdesign og brukeropplevelse

Interaksjonsdesign og brukeropplevelse

Vi har fokus brukeropplevelse i vår designprosess. Som kommunikasjonsbyrå er vi opptatt av brukerens erfaring under samhandling med nettsiden. Vi har metoder og verktøy for å identifisere brukerens positive og negative opplevelser i møte med brukergrensesnittet. Vi designer for måloppnåelse og konvertering, noe som i en nettbutikk betyr at brukeren blir geleidet til å gjennomføre et kjøp.

Universell utforming og brukervennlighet

Universell utforming og brukervennlighet

Nettsider skal være tilgjengelig for alle brukere uavhengig av funksjonsevne. Kravene om universell utforming setter føringer for blant annet bildebruk, navigasjon, farger og kontraster, lenking og innbygging av videoer. Disse kravene tas selvsagt med i prosessen, og vi utvikler brukervennlige nettsider som ivaretar kravene til universell utforming og gir alle brukerne en like god opplevelse.

Vi finner løsningene som fungerer best

Vi finner løsningene som fungerer best

UX-designerne hos 07 Media veileder deg frem til hvordan nettsiden din skal levere det kunden din ber om, på kundens premisser. Vi finner løsningene som fungerer best for akkurat din målgruppen, slik at du minimerer risikoen for dyre feilgrep og får mest mulig ut av din nettside.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss