En dataskjerm med visning av et nettsidedesign. Illustrasjonsbilde.

Webdesign og nettsidedesign

Gode nettsider kjennetegnes ved at de ivaretar brukerens behov, fungerer merkevarebyggende og vedlikeholdes over tid. Godt webdesign handler ikke bare om hvordan nettsiden ser ut, men også om hvordan designet fungerer i bruk. 

07 Media har levert en lang rekke nettsidedesign gjennom snart 20 år som leverandør av digitale løsninger. Derfor kan du være trygg på at vi vet hva som fungerer. Hos oss vil du oppleve å jobbe tett med dyktige fagfolk som garantert vil tilføre nettstedet ditt en ny dimensjon.

Kontaktskjema

Responsivt design for digitale flater

Vi designer alltid med tanke på skjermstørrelse og skjermformat. Skjermene er ikke bare store og små, men de er også høye og smale eller lave og brede – tenk for eksempel på en liggende mobil. Derfor er det viktig at nettsiden fungerer like godt på alle enheter. Vi designer nettsider med responsivt webdesign slik at nettstedet automatisk tilpasser seg ulike skjermstørrelser.

Interaksjonsdesign og brukeropplevelse

Vi har fokus brukeropplevelse i vår designprosess. Som kommunikasjonsbyrå er vi opptatt av brukerens erfaring under samhandling med nettsiden. Vi har metoder og verktøy for å identifisere brukerens positive og negative opplevelser i møte med brukergrensesnittet. Vi designer for måloppnåelse og konvertering, noe som i en nettbutikk betyr at brukeren blir geleidet til å gjennomføre et kjøp. 

Universell utforming og brukervennlighet

Nettsider skal være tilgjengelig for alle brukere uavhengig av funksjonsevne. Kravene om universell utforming setter føringer for blant annet bildebruk, navigasjon, farger og kontraster, lenking og innbygging av videoer. Disse kravene tas selvsagt med i prosessen, og vi utvikler brukervennlige nettsider som ivaretar kravene til universell utforming og gir alle brukerne en like god opplevelse.

07 Media har webdesignere klare for oppdrag

Vi er en nasjonal leverandør med mange spennende prosjekter over hele landet – også der vi ikke har avdelingskontor. Våre webdesignere holder til ved avdelingene i Oslo og Kristiansand, men vi hjelper deg gjerne uansett hvor i landet du holder til. Ta kontakt med oss, så finner vi garantert løsningen for deg!