Visuell profil og logo - Skap et godt førsteinntrykk!

07 logo - eksempel på visuell identitet

Visuell profil og logo er førsteinntrykket en kunde har av selskapet, tjenesten eller produktet ditt, som skal skille seg fra konkurrentene, og som skal skape gjenkjennelse. Dette gjelder enten du opererer i offentlig eller privat sektor.

Anna Aune. Foto.

SNAKK MED OSS OM LOGO OG VISUELL IDENTITET!

Anna Aune
Seniordesigner
Mobil: +4792619498
Mail: anna.aune@07.no

Hvorfor logo er viktig?

En logo trenger ikke å fortelle verden alt du gjør. Den skal først og fremst fungere som et sterkt gjenkjennelsespunkt. Design av logo og utvikling av en komplett visuell identitet og stilguide, må være tilpasset alle flater – ikke minst digitale kanaler. En logo er også utgangspunktet for fargepaletten som utgjør din visuelle profil. 

FÅ NY LOGO I DAG!

Hva er en visuell profil?

Visuell profil, også kalt visuell identitet, er de håndfaste designelementene din bedrift, selskap eller virksomhet kommuniserer med. For eksempel, logo, farger, fonter, ikoner, symboler, brevpapir, visittkort, konvolutter, nettsider, emballasje, kontordesign, sosiale medier, e-postsignaturer og skilting. Den utgjør ditt varemerke, og er et sett av visuelle og materielle egenskaper ved produktet, tjenesten eller bedriften din. Målet med en sterk logo og visuell identitet er å oppnå fordeler i markedet, gjøre deg synlig og gjenkjennelig. 

FÅ HJELP MED DIN VISUELLE IDENTITET!

Visuell kommunikasjon

For å kommunisere sterkt og tydelig gjennom en visuell identitet, trengs en komplett stilguide for merkevaren eller bedriften din. 

Små og store bedrifter og virksomheter kommuniserer gjerne både internt og eksternt. Suksesskriteriet for en god visuell kommunikasjon, er at den visuelle identiteten brukes på en konsistent måte og tilpasses de ulike kanalene hvor den skal benyttes. 

La oss lage noe fint sammen!

Som kunde av oss, vil du bli involvert i designprosessen gjennom workshops og briefingmøter, alt etter hvor omfattende merkevarestrategi det legges opp til, hvor vi går gjennom ideer, skisser og retninger for din visuelle profil, typografi og fargepallett basert på research og konkurrentanalyse. Sluttproduktet vil være en komplett digital stilguide for bedriften din med komplette filer i korrekt format til ulikt bruk. 

VI HJELPER DEG!

Vi vil gjerne svare på alt du trenger å vite, slik at du får laget en mest mulig effektiv løsning for deg og din bedrift.

Du er kanskje også interessert i

Design av logo

Logoen er er selve symbolet på din merkevare. En logo som er utformet riktig skaper sterke assosiasjoner mellom kunden og din bedrift, og fungerer som en rød tråd i all kommunikasjon og markedsføring. Derfor er logoen din ikke bare viktig, men ekstremt verdifull! Vi i 07 Media har lang erfaring med utforming av logo og profildesign.

Visuell identitet

Visuell identitet og design utgjør din merkevare, og er et sett av visuelle og materielle egenskaper ved produktet, tjenesten eller bedriften din. Målet med en sterk logo og visuell identitet er å oppnå fordeler i markedet, gjøre deg synlig og gjenkjennelig. 07 Media leverer komplette tjenester innen visuell identitet.

Strategisk design!

Den visuelle identiteten spiller en nøkkelrolle i all kommunikasjon. Hvordan du utvikler, ivaretar og bruker den visuelle identiteten på tvers av flater og medier har stor påvirkning på oppfattelsen av din merkevare. Derfor er en god grafisk profil et viktig strategisk verktøy som bør utvikles og ivaretas av dyktige fagfolk.

"*" obligatorisk felt

Navn*

Her finner du oss!

Hos oss jobber det mange kreative hoder som gjerne vil hjelpe deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag.

07 Oslo

Følg oss gjerne på sosiale medier.