Visuell identitet

Et veggur med identitetsdesign fra 07. 07 logo i stedet for tallene 3, 6, 9 og 12. Illustrasjonsbilde.

Visuell identitet og design utgjør din merkevare, og er et sett av visuelle og materielle egenskaper ved produktet, tjenesten eller bedriften din. Målet med en sterk logo og en visuell profil er å oppnå fordeler i markedet, gjøre deg synlig og gjenkjennelig.

One-stop-shop for din visuelle identitet!

07 Media leverer komplette tjenester innen visuell identitet. Vi setter sammen et dedikert team som tar ansvar for hele prosessen – fra strategisk arbeid til å ta merkevaren ut på tvers av flater, og sørger for at du blir synlig og tilgjengelig i ditt marked.

Vi tar gjerne en prat med deg for å se nærmere på hvordan vi kan hjelpe deg. Uansett hvor du er i prosessen, er vi sikre på at vårt team vil løfte din merkevare og skape en sterk identitet på tvers av kanaler. Ta gjerne kontakt med oss!

Bilde
Vi skaper din visuelle identitet!

Vi skaper din visuelle identitet!

Våre designere hjelper deg med farger, typografi, logo og andre grafiske elementer til den visuelle identiteten til bedrift.

Vi gir deg en visuell profil!

Vi gir deg en visuell profil!

Din visuelle identitet blir samlet i en grafisk profil eller designmanual. På denne måten sikrer du at identiteten din ivaretas på tvers av kommunikasjonsflater, både internt og eksternt.

Vi designer din logo!

Vi designer din logo!

Våre dyktige designere står klare til å designe din virksomhets logo. Logoen er utgangspunktet for fargepalletten i din grafiske profil.

La oss lage noe fint sammen!

La oss lage noe fint sammen!

Ta kontakt, vi vil gjerne svare på alt du trenger å vite, slik at du får laget en mest mulig effektiv løsning for deg og din bedrift. Du hører fra oss innen 24 timer, som oftest tidligere.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss