Visittkort med eget design

To visittkort med eget design, med 07 Media sin profil. Illustrasjonsbilde.

Vi trykker visittkort for små og store bedrifter. Fra det enkle til det mer eksklusive. 07 Media trykker visittkort av høy kvalitet til en fornuftig pris. Velg mellom et standard visittkort eller med et spesialtilpasset design. Alt vi trenger er en ferdig PDF til trykk.

Få det perfekte visittkortet!

07 Media har lang erfaring med design og trykk av visittkort, og du er garantert et kort med et design tilpasset din merkevare . Vi hjelper deg fra idé til distribusjon ved å kombinere kompetansen til vårt komplette designbyrå med kapasiteten til trykkeriet vårt. Bestill visittkort i dag!

Ta kontakt med oss , så vil våre dyktige rådgivere hjelpe deg med det perfekte visittkortet for deg og din bedrift.

Bilde
Visittkort i alle størrelser!

Visittkort i alle størrelser!

Vi produserer visittkort i alle størrelser og formater, og med et bredt utvalg materialer. Ta kontakt med oss for å finne visittkortet som passer best for deg og din bedrift! Vanlig visittkortstørrelser er 90 x 55 mm, 90 x 50 mm, 85 x 55 mm, eller 85 x 50 mm.

Konkurransedyktige priser

Konkurransedyktige priser

Pris avhenger av flere faktorer, slik som størrelse og antall, ønsket papirkvalitet og trykkemetode, samt om du ønsker hjelp med design og utforming. Ta gjerne kontakt med oss for et konkurransedyktig pristilbud tilpasset ditt behov!

07 MediaControl – Digital bestillingsløsning for ditt markedsmateriell

07 MediaControl – Digital bestillingsløsning for ditt markedsmateriell

Vi tilbyr muligheten til å bestille markedsmateriell direkte over nett med vår bestillingsløsning! MediaControl er enkel å bruke, og gir full oversikt over lagerbeholdning og behov. Les mer om 07 MediaControl.

Topp kvalitet!

Topp kvalitet!

Vi leverer visittkort i svært mange papirkvaliteter. Vi trykker alt fra 100 % resirkulert papir til materialer som kan vaskes i oppvaskmaskinen! Uansett hva du velger, trykker vi på holdbart papir av høy kvalitet. Vi kan produsere visittkort med eksklusive detaljer som gir det lille ekstra og skiller seg ut i mengden. Ta en titt på visittkort med gullfoliepreg, avrundede hjørner, eller visittkort i kobber og andre spesialfarger. Vi elsker å prøve ut nye detaljer på visittkort, og hjelper deg gjerne med å finne den perfekte løsningen.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss