To visittkort med 07 sin profil. Illustrasjonsbilde.

Visittkort med eget design

Selv om visittkort er små i størrelse, gjør de stort inntrykk! 07 Media trykker visittkort av høy kvalitet til en fornuftig pris. Velg mellom et standard visittkort eller et visittkort med eget design tilpasset din bedrift.

Det er opp til deg om du ønsker å designe visittkortet selv og kontakte oss for trykking og sending, eller om vi skal hjelpe deg helt fra scratch. Uansett er du garantert visittkort med et design tilpasset din merkevare.

Kontaktskjema

Størrelser på visittkort

Norsk standard for visittkort er 90 x 55 mm. Vi leverer også ofte visittkort i en litt mindre størrelse, 85 x 55 cm.

Likevel er det ikke noe i veien for å trykke kortene i helt andre formater enn det som er standard. Vi kan levere visittkort i de fleste størrelser og formater – det er bare til å kontakte oss for å finne det visittkortet som passer best for deg og din bedrift.

Papirkvaliteter

Vi leverer visittkort i svært mange papirkvaliteter. Vi trykker på alt fra 100 % resirkulert papir til papir som kan vaskes i oppvaskmaskinen! Uansett hvilken papirtype du velger, trykker vi på holdbart papir av høy kvalitet.

Priser

Pris på visittkort avhenger av flere faktorer, slik som størrelse og antall, ønsket papirkvalitet og trykkemetode, samt om du ønsker hjelp med design og utforming. Ta gjerne kontakt med oss for et konkurransedyktig pristilbud tilpasset ditt behov!

Trykke eller printe visittkort?

Visittkort kan produseres med digitaltrykk (også kalt digitalprint) og offsettrykk. Begge teknikker gir et flott resultat, men det som skiller dem er selve trykketeknikken i produksjon. 

Siden begge trykkmetodene har sine styrker, er det ikke alltid like enkelt å vite hvilken man skal velge. Vi pleier å spørre: Vet du hva Pantone-farger er? Hvis svaret er ja, vil du nok mest sannsynlig ha offsettrykk. Er svaret nei, vil vi anbefale digitaltrykk som er et rimeligere alternativ og som vi kan levere på dagen.

Trykk av visittkort i Oslo, Kristiansand og Aurskog

Vi produserer visittkort ved våre trykkerier her hjemme i Norge, nærmere bestemt i Oslo, Kristiansand og på Aurskog. Vi kan sende til hele landet, og leverer raskt og effektivt.

Vi hjelper deg med det perfekte visittkort

Vi i 07 Media hjelper deg gjennom hele prosessen – fra A til Å. Hvis du vil kan du prøve å lage visittkort selv og kontakte oss for trykking og sending – eller vi kan hjelpe deg helt fra scratch.

Ta kontakt med oss, så vil våre flinke rådgivere hjelpe deg med det perfekte visittkortet for deg og din bedrift.

Fordeler med visittkort

Kjært barn har mange navn. Om du kaller det visittkort eller kontaktkort, eller går for en engelsk variant som business card eller business kort – et kort med din kontaktinformasjon er uansett nyttig. Visittkort er nemlig mer enn bare kontaktinformasjon på et stykke papir, det er en liten del av deg selv som du legger igjen hos kunder og samarbeidspartnere.

Her er noen fordeler ved å bruke visittkort:

  • Gjør deling av kontaktinformasjon personlig. Selv i en digital tidsalder hvor kontaktinformasjon kan deles med få tastetrykk, er et godt visittkort på papir en samtalestarter som gir et mer varig inntrykk av deg og din bedrift.
  • Førsteinntrykk! Et visittkort med unikt design er mye mer enn bare et kort, det er en forlengelse av deg og din bedrift. Det skaper forventninger og gir deg mulighet til å skille deg ut i mengden.
  • Vis at du er forberedt. Ved å alltid ha med deg visittkort viser du potensielle kunder og samarbeidspartnere at du alltid er «på» og stiller forberedt.
  • Gode visittkort deles. Et flott og kreativt visittkort er noe vi liker å vise eller gi videre til kollegaer og kjente, og vi snakker varmt om det til andre. Dette kan faktisk være en måte å spre ordet om din bedrift på!

Det lille ekstra

Vi kan produsere visittkort med eksklusive detaljer som gir det lille ekstra og skiller seg ut i mengden. Ta en titt på visittkort med gullfoliepreg eller visittkort i kobber og pantone. Vi elsker å prøve ut nye detaljer på visittkort, og hjelper deg gjerne med å finne den perfekte løsningen.