To visittkort med 07 sin profil. Illustrasjonsbilde.

Visittkort med eget design

Kontaktskjema

Størrelser på visittkort

Norsk standard for visittkort er 90 x 55 mm. Vi leverer også ofte visittkort i en litt mindre størrelse, 85 x 55 cm.

Likevel er det ikke noe i veien for å trykke kortene i helt andre formater enn det som er standard. Vi kan levere visittkort i de fleste størrelser og formater – det er bare til å kontakte oss for å finne det visittkortet som passer best for deg og din bedrift.

Papirkvaliteter

Vi leverer visittkort i svært mange papirkvaliteter. Vi trykker på alt fra 100 % resirkulert papir til papir som kan vaskes i oppvaskmaskinen! Uansett hvilken papirtype du velger, trykker vi på holdbart papir av høy kvalitet.

Pris på visittkort

Prisen for visittkort vil avhenge av flere faktorer, slik som størrelse og antall, ønsket papirkvalitet og trykkemetode, samt om du ønsker hjelp med design og utforming. Ta gjerne kontakt med oss for et konkurransedyktig pristilbud tilpasset ditt behov!

Trykke eller printe visittkort?

Visittkort kan produseres med digitaltrykk (også kalt digitalprint) og offsettrykk. Begge teknikker gir et flott resultat, men det som skiller dem er selve trykketeknikken i produksjon. 

Siden begge trykkmetodene har sine styrker, er det ikke alltid like enkelt å vite hvilken man skal velge. Vi pleier å spørre: Vet du hva Pantone-farger er? Hvis svaret er ja, vil du nok mest sannsynlig ha offsettrykk. Er svaret nei, vil vi anbefale digitaltrykk som er et rimeligere alternativ og som vi kan levere på dagen.