Visittkort - En liten del av deg selv!

En stabel med Pieder Ro´s nye visittkort. Mockup.

Design ditt eget visittkort og del en liten del av deg selv når du er ute blant kunder og samarbeidspartnere.

Kjært barn har mange navn. Om du kaller det visittkort, kontaktkort, eller noe annet, er et kort med din kontaktinformasjon er nyttig. Visittkort er mer enn bare kontaktinformasjon på et stykke papir – det er en liten del av deg selv som du legger igjen hos kunder og samarbeidspartnere. 

LA OSS DESIGNE OG TRYKKE DITT VISITTKORT!

4 grunner til å designe ditt eget visittkort

1. Gjør deling av kontaktinformasjon personlig

Selv i en digital tidsalder hvor kontaktinformasjon kan deles med få tastetrykk, er et godt visittkort på papir en samtalestarter som gir et mer varig inntrykk av deg og din bedrift.

2. Førsteinntrykk

Et visittkort med unikt design er mye mer enn bare et kort; det er en forlengelse av deg og din bedrift. Det skaper forventninger og gir mulighet til å skille deg ut i mengden. 

3. Vis at du er forberedt

Ved å alltid ha med deg visittkort viser du mulige kunder og samarbeidspartnere at du alltid er stiller forberedt og er klar til en samtale. 

4. Gode visittkort deles

Et flott og kreativt visittkort er noe vi liker å vise eller gi videre til kollegaer og kjente, og vi snakker varmt om det til andre. Dette kan faktisk være en måte å spre ordet om din bedrift på! 

Produktbilde av to visittkort

Vi hjelper deg med å designe ditt eget visittkort!

Vi kan også håndtere visittkort for hele bedriften. La oss hjelpe deg med å designe det perfekte visittkortet for din bedrift. 07 Media har lang erfaring med design og trykk av visittkort. Du velger selv om vi skal hjelpe deg fra idé til ferdig produkt, eller om du kommer med ferdig PDF til trykk. Vi kan hjelpe deg fra idé til distribusjon ved å kombinere kompetansen til vårt komplette designbyrå med kapasiteten til trykkeriet vårt.

Norsk standard for visittkort er 90 x 55 mm. Vi leverer også mange kort i 85 x 55 mm. Likevel er det ikke noe i veien for å trykke kortene i helt andre formater enn det som er standard. Vi kan levere i de fleste størrelser, formater på et stort antall materialer – det er bare å kontakte oss for å finne det visittkortet som passer best for deg og din bedrift. 

Vi kan produsere visittkort med eksklusive detaljer som gir det lille ekstra og skiller seg ut i mengden. Ta en titt på visittkort eksempler med gullfoliepreg eller visittkort i kobber og andre spesialfarger her. Vi elsker å prøve ut nye detaljer på visittkort, og hjelper deg gjerne med å finne den perfekte løsningen. 

Trykketeknikker

Visittkort kan produseres i både digitaltrykk og offsettrykk. Begge teknikker gir et flott resultat. Det som skiller dem er selve trykketeknikken i produksjon, ikke nødvendigvis det ferdige resultatet. 

 

Begge trykkmetodene har sine styrker, og det er ikke alltid like enkelt å vite hva man skal velge. Vi hjelper deg å velge rett, på bakgrunn av ulike faktorer som opplag, antall navn, trykketeknikk, farger, materialer, osv. Vi har mange visittkort eksmpler på vår referanser-side. 

Trykt i Norge

Vi produserer visittkort ved våre trykkerier i Norge, nærmere bestemt Oslo, Kristiansand og på Aurskog. «Trykt i Norge»-merket på visittkortet om du ønsker. Vi kan sende til hele landet, og leverer raskt, effektivt og miljøvennlig. 

LA OSS DESIGNE OG TRYKKE DITT VISITTKORT!

Du er kanskje også interessert i

Visittkort med eget design!

07 Media har lang erfaring med design og trykk av visittkort. 07 Media trykker visittkort av høy kvalitet til en fornuftig pris. Velg mellom et standard visittkort eller et visittkort med helt spesielt design tilpasset din bedrift.

Norges største og beste trykkeri!

Vi er stolte over vår spisskompetanse innenfor alle våre trykketjenester; digitale- så vel som offset! Med vår innovative og moderne maskinpark produserer og leverer vi alt fra store til små opplag, og alle formater.

07 Media hjelper deg med design av logo!

Logoen er er selve symbolet på din merkevare. En logo som er utformet riktig skaper sterke assosiasjoner mellom kunden og din bedrift, og fungerer som en rød tråd i all kommunikasjon og markedsføring.