En enkel vindusdekor med blank folie og tekst - i 07s profil. Illustrasjonsbilde.

Vindusfolie og vindusdekor

Kontaktskjema

Foliematerialer

Vi leverer blank, matt, frostet eller lystett folie til vinduer i alle størrelser. Hva du velger avhenger av din grafiske profil, hvor mye innsyn du ønsker og fasaden det skal monteres på.

Formfrost-folie

Formfrost er en type folie som kan utformes og kuttes i de fleste mønster og størrelser. Folien har et frostet uttrykk, noe som gir et eksklusivt preg samtidig som det ivaretar krav om universell utforming. Formfrostet kan eksempelvis benyttes på flater som ikke skal ha innsyn. Selve formkuttingen utføres på våre digitale fresemaskiner med det nyeste av teknologiske løsninger, slik at du får form og mønster akkurat slik du vil ha det.

Printfrost-folie

Printfrost er et materiale som gir et unikt uttrykk der du ønsker å skjule innsyn samtidig som du har et ønske om en dekorløsning med et variert innhold. Materialet tillater også trykking av tekst og bilder i folien, og du kan velge mellom sort/hvitt-bilder, gråtonede flater og fargebilder.

Leveringstid og priser

Pris og leveringstid på dekorløsninger avhenger av vinduene du skal ha foliert og ønsker for design og materiale. Vi kommer gjerne på befaring i dine lokaler, slik at vi finner den beste løsningen sammen med deg.