Vindusfolie og vindusdekor

En enkel vindusdekor med blank folie og tekst - i 07s profil. Illustrasjonsbilde.

07 Media leverer folie og dekorelementer til vindu og glass i alle størrelser og former. Vi designer, produserer og monterer dekoren for deg, slik at du får det akkurat slik du ønsker. Hos oss får du foliedekor av høy kvalitet til en fornuftig pris, og tett oppfølging av våre prosjektledere som har lang erfaring med dekor av alt fra hoteller til butikklokaler og kontorlandskap.

07 Media leverer alt innen folie og dekor!

Flere og flere bedrifter får øynene opp for dekorering av vinduer! Hvis du har lokaler i et trafikkert område, kan profilering på vindu gi deg økt oppmerksomhet og heve inntrykket av bedriften. Mange butikker og kontorer benytter også folie til å skjerme for innsyn til hyller, møterom, varelagre eller produksjonsutstyr. Vi leverer blank, matt, frostet eller lystett folie til vinduer i alle størrelser. Hva du velger avhenger av din grafiske profil, hvor mye innsyn du ønsker og fasaden det skal monteres på. Pris og leveringstid på dekorløsninger avhenger av vinduene du skal ha foliert og ønsker for design og materiale. Vi kommer gjerne på befaring i dine lokaler, slik at vi finner den beste løsningen sammen med deg.

Bilde
Formfrost-folie

Formfrost-folie

Formfrost er en type folie som kan utformes og kuttes i de fleste mønster og størrelser. Folien har et frostet uttrykk, noe som gir et eksklusivt preg samtidig som det ivaretar krav om universell utforming. Formfrostet kan eksempelvis benyttes på flater som ikke skal ha innsyn.

Printfrost-folie

Printfrost-folie

Printfrost er et materiale som gir et unikt uttrykk der du ønsker å skjule innsyn samtidig som du har et ønske om en dekorløsning med et variert innhold. Materialet tillater også trykking av tekst og bilder i folien, og du kan velge mellom sort/hvitt-bilder, gråtonede flater og fargebilder.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss