Vi kan rapporter!

Enten du ønsker at vi tar hånd om hele prosessen – fra ferdig manus til publisert rapport, eller du leverer komplette filer, har vi løsningene for deg. Vi lager rapporter i de fleste publiseringskanaler, analoge som digitale. Eller kanskje du ønsker å parallellpublisere rapportene?

Les mer om parallellpublisering med mPublish!

Hva er rapporter?

En rapport har som oppgave å gi informasjon til en gruppe. Det kan være et emne som undersøkes, et prosjekt eller en statusrapport. Rapporter er en type sakprosa. Rapporter er hovedsakelig informative tekster, men kan også inneholde forslag og oppfordringer. Rapporter er gjerne utgitt i interne rapportserier, og i motsetning til tidsskrifter, er de ofte beregnet på f.eks. beslutningstakere i politikk, offentlig forvaltning eller for bedriftsmarkedet.

Trykte rapporter

Det er ingen grense for hva slags form trykte rapporter kan ha, men ofte skal de representere et seriøst innhold. Det er derimot ingen ting i veien for at du gir rapporten et lekkert design i organisasjonens profil og velger papir, innbinding og effekter som gjenspeiler designet. Da sikrer du en rapport som appellerer til leseren og samtidig profilerer organisasjonen på en god måte.

Vi trykker rapporter i et opplag på noen få, til rapporter i mange tusen eksemplarer!

Årsrapporter

Årsrapporter er en av de vanligste formene for rapporter, og målet er at den skal gi en tilbakemelding på mål som er oppfylt siste år og hva organisasjonen har gjennomført det siste året. I tillegg kan årsrapporten inneholde statistikk. Årsrapporten gir også informasjon om bedriftens økonomiske situasjon og utvikling, samt gjerne strategi og mål for fremtiden. Årsrapporten er regulert av regnskapsloven. Det er bedriftens juridiske form og størrelse som bestemmer om det er pliktig å utarbeide årsrapport. Selv om det ikke er et krav om årsrapport for din organisasjon, kan det være en god idé å vurdere å utgi en allikevel. Det vil gi ledelse og ansatte en plattform til å forankre felles mål, strategi og hjelper organisasjonen til med å stake ut veien videre.

Trenger du årsrapport? 07 Media er eksperter! Ta kontakt i dag.

Du er kanskje også interessert i

Rapporter som skiller seg ut!

Mange bedrifter utgir årlig et stort antall rapporter. En engasjerende og gjennomarbeidet rapport handler om å presentere informasjonen på en ryddig og engasjerende måte. Bruk design som virkemiddel!

Digital årsrapport - bruk den som et salgsverktøy

En rapport trenger ikke utelukkende å inneholde regnskapstall og oppnådde mål for året. Du kan nemlig bruke årsrapporten til å fortelle de gode historiene som synliggjør bedriftens visjon, framtidsplaner og samfunnsengasjement.

Bestill trykking av rapporter

07 Media kan rapporter! Vi kan designe, produsere, trykke eller digitalisere din rapport. Vi sikrer at din rapport appellerer til mottakeren, samtidig som den profilerer organisasjonen din på en god og effektiv måte.

"*" obligatorisk felt

Navn*

Her finner du oss!

Hos oss jobber det mange kreative hoder som gjerne vil hjelpe deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag.

07 Oslo

Følg oss gjerne på sosiale medier.