Veggdekor og foliedekor

Skal du dekorere dine butikk- eller kontorlokaler? Foliedekor og veggdekor er en god måte å sikre et lekkert, praktisk og trygt lokale for kunder og ansatte. 07 Media produserer og leverer alt av spesialtilpassede løsninger innen foliedekor og veggdekor.

Lang erfaring kombinert med topp moderne utstyr!

Vi har lang erfaring med å levere dekor til alt fra butikker og kontorer til leilighetsbygg og hoteller. Vi har mange års erfaring med å finne de beste løsningene for praktiske og visuelle behov, og hjelper deg mer enn gjerne med å sprite opp dine lokaler. Vår maskinpark har topp moderne utstyr og de beste maskinene for å håndtere dekoroppdrag i alle størrelser og formater. Veggdekor og foliedekor kan kombineres med annet markedsmateriell som 07 media også tilbyr.

Bilde
Designfolie i farger

Designfolie i farger

Designfolie kan utformes og kuttes i akkurat den størrelsen og det mønsteret du måtte ønske. Vi leverer designfolie i forskjellige farger og strukturer, slik at vi garantert finner det perfekte uttrykket for din bedrift. Våre dyktige prosjektledere vurderer sammen med deg hvilken folie som vil egne seg best med tanke på festeevne, kvalitetskrav, form og uttrykk. Felles for designfolien er at den har lang levetid og kan benyttes både innendørs og utendørs.

Lyddempende dekor

Lyddempende dekor

Mange lokaler og kontorer har spesifikke krav til støydemping. Med lyddempende veggbilder sikrer du et tryggere og mer behagelig lokale for ansatte og kunder. Vi kan produsere støydempende dekorbilder som kan monteres på veggflater eller plasseres stående på strategiske steder i rommet. Dekoren på flatene kan være med eller uten mønster og bilder, det er opp til deg.

Dekor – utfreste elementer

Dekor – utfreste elementer

Vi produserer utfreste dekorelementer i akryl, aluminium eller andre tykke materialer. Dekorelementene kan folieres eller lakkeres i ønskede farger slik at du får akkurat det uttrykket du er på jakt etter. Vi leverer også unike finisher eller ferdiggjøringer, som eksempelvis polerte kanter eller ferdiggjøring av hull til innfesting mot vegg.

Veggdekor malt med sjablong eller folie

Veggdekor malt med sjablong eller folie

Har du en vegg som trenger litt dekorasjon eller montering? Da kan veggdekor malt med sjablong eller folie være løsningen. Vi lager sjablonger og produserer foliedekor som er spesialtilpassede til ditt oppdrag, og som samsvarer med malte flater i lokalene. Foliedekoren kan monteres blant annet på murvegger uten problem.

Dekorbilder i ulike materialer

Dekorbilder i ulike materialer

Vi leverer dekorbilder i mange ulike materialer og størrelser. Dekorbildene kan enkelt monteres på vegg for å gi rommet et unikt uttrykk. Våre maskiner kan trykke og produsere bilder på nesten hva det skulle være av materialer! Her er det bare fantasien som setter grenser.

Produksjon og levering

Produksjon og levering

Produksjon av folie og veggdekor skjer ved våre produksjonsavdelinger i Oslo, Kristiansand og på Aurskog. Vår maskinpark har topp moderne utstyr og de beste maskinene for å håndtere dekoroppdrag i alle størrelser og formater. Ta kontakt med oss for befaring og pristilbud.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss