Veggdekor og foliedekor

Skal du dekorere dine butikk- eller kontorlokaler? Foliedekor og veggdekor er en god måte å sikre et lekkert, praktisk og trygt lokale for kunder og ansatte. 07 Media produserer og leverer alt av spesialtilpassede løsninger innen foliedekor og veggdekor.

Vi har lang erfaring med å levere dekor til alt fra butikker og kontorer til leilighetsbygg og hoteller. Vi har mange års erfaring med å finne de beste løsningene for praktiske og visuelle behov, og hjelper deg mer enn gjerne med å sprite opp dine lokaler.

Kontaktskjema

Designfolie i farger

Designfolie kan utformes og kuttes i akkurat den størrelsen og det mønsteret du måtte ønske. Vi leverer designfolie i forskjellige farger og strukturer, slik at vi garantert finner det perfekte uttrykket for din bedrift. Våre dyktige prosjektledere vurderer sammen med deg hvilken folie som vil egne seg best med tanke på festeevne, kvalitetskrav, form og uttrykk. Felles for designfolien er at den har lang levetid og kan benyttes både innendørs og utendørs. 

Stabildekor – utfreste elementer

Stabildekor er utfreste dekorelementer i akryl, aluminium eller andre tykkere materialer. Dekorelementene kan folieres eller lakkeres i ønskede farger slik at du får akkurat det uttrykket du er på jakt etter. Vi leverer også unike finisher eller ferdiggjøringer, som eksempelvis polerte kanter eller ferdiggjøring av hull til innfesting mot vegg.

Veggdekor malt med sjablong eller folie

Har du en vegg som trenger litt dekorasjon eller montering? Da kan veggdekor malt med sjablong eller folie være løsningen. Vi lager sjablonger og produserer foliedekor som er spesialtilpassede til ditt oppdrag, og som samsvarer med malte flater i lokalene. Foliedekoren kan monteres blant annet på murvegger uten problem. 

Dekorbilder i ulike materialer

Vi leverer dekorbilder i mange ulike materialer og størrelser. Dekorbildene kan enkelt monteres på vegg for å gi rommet et unikt uttrykk. Våre maskiner kan trykke og produsere bilder på nesten hva det skulle være av materialer! Her er det bare fantasien som setter grenser.

Lyddempende dekor

Mange lokaler og kontorer har spesifikke krav til støydemping. Med lyddempende veggbilder sikrer du et tryggere og mer behagelig lokale for ansatte og kunder. Vi kan produsere støydempende dekorbilder som kan monteres på veggflater eller plasseres stående på strategiske steder i rommet. Dekoren på flatene kan være med eller uten mønster og bilder, det er opp til deg. 

Produksjon og levering

Produksjon av folie og veggdekor skjer ved våre produksjonsavdelinger i Oslo, Kristiansand og på Aurskog. Vår maskinpark har topp moderne utstyr og de beste maskinene for å håndtere dekoroppdrag i alle størrelser og formater. Ta kontakt med oss for befaring og pristilbud.