Tjenester

Som et av landets største kommunikasjonshus tilbyr vi et enormt utvalg tjenester. Vi elsker å jobbe med gode historier, og hjelper deg med alt du trenger for å fortelle din.
Vi er glade i en utfordring, og er temmelig sikre på at vi kan levere det aller meste du skulle finne på å be om. For å gjøre det litt enklere for oss alle har vi likevel delt inn tjenestene i tre områder: trykk, digital og design. Ta gjerne kontakt, så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg!

Trykk

Vi produserer det du ønsker, i alle tenkelige former, størrelser og formater. Hos oss får du alt fra små visittkort og brosjyrer til store fasadeskilt, bildekor og hele messestands. Gi oss gjerne en utfordring!

Som et av landets ledende fagmiljøer innen trykk, skilt og dekor er vi eksperter på visuelle konsepter. Vi deler gjerne av kunnskapen vår og sørger for at du finner den beste løsningen til akkurat ditt behov.

Digital

Er du ikke synlig og tilgjengelig digitalt, taper du raskt i konkurranse med dem som er det. Derfor klør vi i fingrene etter å hjelpe våre kunder med å finne de beste digitale løsningene.
Vi leverer alt innen digital annonsering, nettsider, strategi og innhold. Hos oss finner du den strategiske, kreative og tekniske kompetansen du trenger for å lykkes med din digitale satsning.

Design

Et godt og gjennomtenkt design kan være forskjellen på suksess og fiasko. I 07 Media skaper vi designopplevelser som blir lagt merke til.
Vi hjelper deg med design på tvers av trykte og digitale flater, og sørger for at du definitivt ikke forsvinner i mengden. Gjennom tett samarbeid med kunden skaper vi designløsninger som engasjerer og gjør inntrykk. Uansett hvor stort eller smått.