Mobiltelefon med visning av 07 sin nettside. Illustrasjonsbilde.

UX-design

Hvordan kan du gjøre nettsiden din mer oversiktlig og begripelig? Hvordan skaper du er en god opplevelse som møter brukerens forventninger? Nøkkelen er god UX-design. Et digitalt produkt eller tjeneste som er designet med brukeren i sentrum, vil gi en bedre opplevelse for brukerne og dermed bedre resultater for deg.

UX-designerne hos 07 Media veileder deg frem til hvordan nettsiden din skal levere det kunden din ber om, på kundens premisser. Vi finner løsningene som fungerer best for akkurat din målgruppen, slik at du minimerer risikoen for dyre feilgrep og får mest mulig ut av din nettside.

Kontaktskjema

Hva er UX-design?

User experience design, ofte forkortet til UX-design, fokuserer på brukeropplevelser. Det handler om å forbedre totalopplevelsen brukerne har i møte med et digitalt produkt eller tjeneste. Nøkkelen til suksess er å legge til rette for at brukerne oppnår det de ønsker, samtidig som de opplever minst mulig frustrasjon. Derfor er UX-design sentralt i alle digitale produkter og tjenester.

UX-design og brukervennlighet hos 07 Media

07 media utvikler digitale tjenester som:

  • har logisk og intuitiv navigasjon
  • har interaksjon som gir mening 
  • gjør det enkelt og effektivt å finne ønsket informasjon
  • bevarer bedriftens visuelle stil. Eller så utvikler vi en ny stil sammen med deg.

Våre UX-designere veileder frem til hvordan nettsiden din leverer det kunden din ber om, og akkurat på den måten kunden ønsker. Vi finner løsningene som fungerer best for målgruppen din, slik at du minimerer risikoen for dyre feilgrep.

La oss hjelpe deg med UX-design

Vi brenner for gode brukeropplevelser, og tar gjerne en prat med deg om hvordan UX-design kan løfte din digitale tjeneste eller nettside. La oss sammen bygge gode og engasjerende digitale opplevelser! Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.