En illutrert skyskraper med et stort 07-logo skilt på taket. Illustrasjonsbilde.

Utvendig skilting og fasadeskilt

Et fasadeskilt er bedriftens ansikt mot verden og kan være et viktig tiltak for å øke synlighet og tilgjengelighet i gatebildet. Når så du sist en butikk eller restaurant uten utvendig skilting?

07 Media er en av bransjens mest erfarne leverandører av skilt- og dekorløsninger til så å si alle typer bruk og behov. Vi hjelper deg å lage en gjennomtenkt løsning som viser bedriften din fra sin beste side. Fra design og tilpasning til materialvalg og montering!

Kontaktskjema

Skilt som tåler å henge utendørs

Vi leverer skiltløsninger av høy kvalitet som sikrer lang varighet og levetid på skiltene. Skilt som skal henge utendørs må tåle mye vær og vind, og det sørger vi selvfølgelig for å ta hensyn til. Vi produserer i robuste materialer og finner sammen med deg en god løsning for at skiltene skal bevares så lenge som mulig.

Fasadeskilt

Et fasadeskilt skal vekke oppmerksomhet og formidle bedriftens identitet, samtidig som det skal passe med bygningens arkitektur. Sammen med deg ser vi på hvor det er mest hensiktsmessig å plassere skiltet og hvilken størrelse og form som vil være riktig. I tillegg skal utendørs skilting tilfredsstille krav og retningslinjer fra bygningsetaten, noe vi selvsagt tar med inn i vurderingen. Hos oss får du en trygg partner som tar hensyn til alle disse momentene, samtidig som vi ivaretar dine visjoner for form og uttrykk. 

Lysskilt og fasadeskilt med lys

For at et utvendig skilt skal synes godt døgnet rundt, vil det være lurt å velge lysskilt. Dette kan være fasadeskilt eller logoskilt med innebygget lys. I tillegg til å være godt synlig, tilfører lyssettingen en ekstra følelse eller effekt. Derfor gir skilt med integrert lys en flott og dekorativ eksponering på ditt bygg. Vi leverer skilt med lys i alle former og størrelser, og hjelper deg mer enn gjerne med å finne det riktige skiltet for din bedrift.

Skiltguider som viser vei

Skiltguider er skilt som hjelper publikum til å finne det de ser etter. Det kan være alt fra helt enkle skilt med en pil som indikerer retningen, eller det kan være mer omfattende løsninger. Det viktigste er at skiltene viser vei og gjør det enkelt for kunder og besøkende å finne frem hos deg!

Spesialtilpasset skilt og dekor

Vi produserer skilt og dekor til fleste behov på tvers av innendørs og utendørs plassering, materialvalg og lyssetting. Våre dyktige prosjektledere har lang erfaring med å finne skiltløsninger som passer til hvert enkelt bygg og lokale. Vi kommer gjerne på befaring hos deg! 

Skilt til byggeplassen

Vi leverer sikkerhetsskilt og informasjonsskilt til større bygg- og eiendomsprosjekter. Dette kan være skilt som informerer om at byggearbeid pågår, skilt med kontaktinformasjon, HMS-skilt eller lignende. Denne typen skilting er viktig for å sikre trygghet og effektivitet på byggeplassen.

Pris på skilt

Prissetting av skiltløsninger avhenger i stor grad av omfanget på oppdraget, altså hvor mange skilt du trenger, hvilket materiale de skal produseres på og hva som kreves av montering. Ta kontakt med oss for et hyggelig pristilbud!