Utforming og trykking av prospekt

Et åpnet prospekt i 07 profil. Illustrasjonsbilde.

07 Media har lang erfaring med design, utvikling og trykking av prospekter. Hos oss kan du stole på at du får profesjonelt, lekkert og salgsutløsende formidling av ditt boligprosjekt. Prospekter kan være alt fra eksklusive, trykte eksemplarer til nettbaserte PDF-er med mulighet for utskrift. Vi hjelper deg uansett hva du måtte ha behov for.

Hos 07 Media får du eksklusive salgsverktøy gjennom fine prospekt!

Et prospekt er et av de viktigste verktøyene for en eiendomsmegler ved salg av eiendom og bolig. 07 Media leverer flotte og eksklusive prospekter til eiendomsmeglere som ønsker å utmerke seg. Vi sikrer at ditt prospekt fungerer som ditt viktigste salgsverktøy på bakgrunn av lang erfaring, godt design og Norges største og mest komplette trykkeri. Prospekter kan være alt fra enkle trykte hefter, eksklusive trykte eksemplarer, nettbaserte PDF-er med mulighet for utskrift, eller dynamiske webbaserte løsninger som gir mulighet for video, animasjon og skreddersøm.

Vi vet hva som skal til for at potensiell boligkjøper tar med seg ditt prospektet hjem!

07 Media kan produsere og levere prospekt ekstremt raskt og effektivt – noen produkter på dagen om nødvendig.

Bilde
Design av prospekt

Design av prospekt

Vi har grafiske designere som spesialiserer seg på grafisk oppsett og utforming av prospekter og salgsmateriell. Gjennom layout, tekst og visuelle elementer skaper vi et design som viser boligprosjektet fra sin beste side.

Det lille ekstra!

Det lille ekstra!

07 Media tilbyr mange ulike trykkteknikker. Alt fra PP-folie i matt eller blank utførelse, foliepreg med metallic folie, blindpreg hvor for eksempel logoen eller emblemet kan utheves eller senkes i papiret, til UV-spotlakk i blank eller matt, som fremhever deler av prospektet.

Konkurransedyktig pris

Konkurransedyktig pris

Det er mange variabler som spiller inn på hvilken pris vi kan tilby deg, slik som antall sider i prospektet, ønsker for kvalitet, trykkemetode og papir, samt hvor mange eksemplarer som skal trykkes. Ta gjerne kontakt med oss, så gir vi deg et konkurransedyktig pristilbud.

Prospekt i toppkvalitet!

Prospekt i toppkvalitet!

Våre maskiner gir enorme muligheter for utforming av prospekter. Vi kan trykke på flere ulike papirkvaliteter og i alle formater, samt gi prospektet den ferdiggjøringen det trenger. Her er det bare fantasien som setter grenser!

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss