Et åpnet prospekt i 07 profil. Illustrasjonsbilde.

Utforming og trykking av prospekt

Et prospekt er et av de viktigste verktøyene for en eiendomsmegler ved salg av eiendom og bolig. 07 Media har lang erfaring med design, utvikling og trykking av prospekter. Hos oss kan du stole på at du får profesjonelt, lekkert og salgsutløsende formidling av ditt boligprosjekt.

Kontaktskjema

Prospekt: Størrelser og papirkvalitet

Våre maskiner gir enorme muligheter for utforming av prospekter. Vi kan trykke på de fleste papirkvaliteter og i alle formater, så her er det bare fantasien som setter grenser. 

Design av prospekt

Vi har grafiske designere som spesialiserer seg på grafisk oppsett og utforming av prospekter og salgsmateriell. Gjennom layout, tekst og visuelle elementer skaper vi et design som viser boligprosjektet fra sin beste side.

Tilpasset trykk

For dem som ønsker å utmerke seg spesielt leverer vi flotte, eksklusive prospekter med flere ulike trykketeknikker:

  • PP-folie i matt eller blank utførelse
  • Foliepreg med metallic folie gjør overflaten spesielt flott
  • Blindpreg er en spennende teknikk hvor for eksempel logoen eller emblemet på en notatblokk kan utheves eller senkes i papiret, noe som gir et unikt uttrykk
  • UV-spotlakk er blank eller matt lakk som fremhever deler på trykksaken og skaper en fresh effekt

Pris på prospekt

Det er mange variabler som spiller inn på hvilken pris vi kan tilby deg, slik som antall sider i prospektet, ønsker for kvalitet, trykkemetode og papir, samt hvor mange eksemplarer som skal trykkes. Ta gjerne kontakt med oss, så gir vi deg et konkurransedyktig pristilbud.