Utforming og trykking av prospekt

Et åpnet prospekt i 07 profil. Illustrasjonsbilde.

Et prospekt er et av de viktigste verktøyene for en eiendomsmegler ved salg av eiendom og bolig. 07 Media har lang erfaring med design, utvikling og trykking av prospekter. Hos oss kan du stole på at du får profesjonelt, lekkert og salgsutløsende formidling av ditt boligprosjekt.

Lang erfaring med trykking og utforming av prospekt!

07 Media har lang erfaring med design, utvikling og trykking av prospekter. Hos oss kan du stole på at du får profesjonelt, lekkert og salgsutløsende formidling av ditt boligprosjekt.

Bilde
Prospekt: Størrelser og papirkvalitet

Prospekt: Størrelser og papirkvalitet

Våre maskiner gir enorme muligheter for utforming av prospekter. Vi kan trykke på de fleste papirkvaliteter og i alle formater, så her er det bare fantasien som setter grenser.

Design av prospekt

Design av prospekt

Vi har grafiske designere som spesialiserer seg på grafisk oppsett og utforming av prospekter og salgsmateriell. Gjennom layout, tekst og visuelle elementer skaper vi et design som viser boligprosjektet fra sin beste side.

Tilpasset trykk

Tilpasset trykk

For dem som ønsker å utmerke seg spesielt leverer vi flotte, eksklusive prospekter med flere ulike trykketeknikker: PP-folie i matt eller blank utførelse, foliepreg med metallic folie gjør overflaten spesielt flott, blindpreg er en spennende teknikk hvor for eksempel logoen eller emblemet på en notatblokk kan utheves eller senkes i papiret, noe som gir et unikt uttrykk, og UV-spotlakk er blank eller matt lakk som fremhever deler på trykksaken og skaper en fresh effekt.

Pris

Pris

Det er mange variabler som spiller inn på hvilken pris vi kan tilby deg, slik som antall sider i prospektet, ønsker for kvalitet, trykkemetode og papir, samt hvor mange eksemplarer som skal trykkes. Ta gjerne kontakt med oss, så gir vi deg et konkurransedyktig pristilbud.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss