Trykte medier - Verdens eldste form for massekommunikasjon!

Nærbilde av trykk-header

Det trykte mediet er verdens eldste form for massekommunikasjon, og 07 Media har røtter tilbake til 1940-tallet. Vi er i en kontinuerlig omstillingsfase etter hvert som nye teknologier overlapper hverandre.

Jonas Andersen

Snakk med oss om mulighetene 07 Media kan tilby!

Jonas Andersen
Bid specialist
Mobil: +47 402 14 041
Mail: jonas.andersen@07.no

Norges største og beste trykkeri

Det 21. århundre har gitt trykksaken konkurranse fra en rekke nye digitale medier. Det betyr ikke at det trykte mediet snart er historie. Trykksaken lever i beste velgående sammen med nye måter å formidle informasjon på. Våre rådgivere og designere er oppdatert på ny teknologi og hjelper deg med å velge og kombinere de kommunikasjonsplattformene som er best for dine behov.

Norges største maskinpark

Med fokus på strålende service og høy kvalitet, er vi stolte over vår spisskompetanse innenfor alle våre trykketjenester, som spenner fra offset- og digitaltrykk, til store formater og spesialmedier. Vår innovative og moderne maskinpark produserer og leverer alt fra store til små opplag, alle formater, og så klart den ferdiggjøringen du måtte ønske! Vi har Norges desidert største maskinpark, og våre dyktige rådgivere gir veiledning i produkt, format, papir og produksjonsteknikk. Vi garanterer våre kunder enestående grafisk rådgivning og har et produktspekter vi er ekstremt stolte av!

Produksjon

Våre produksjonsrutiner er basert på ISO-STANDARD 12647-2. Det betyr en enklere og sikrere hverdag for både våre kunder og vår virksomhet. 07 innehar særlig god kompetanse og teknologi når det gjelder å tilrettelegge dokumenter slik at det fremmer arbeidsflyt, effektive produksjonsrutiner og kvalitet gjennom hele produksjonsprosessen. En maskinpark med lav gjennomsnittsalder og omfattende vedlikeholdsrutiner, sikrer trygghet for våre kunder når det gjelder kvalitet, tilgjengelig kapasitet, leveringssikkerhet og riktige produksjonsløsninger.

Vårt store produksjonsvolum garanterer konkurransedyktige innkjøp av råvarer. Vår maskinpark rigget for 24-timers drift, og har med dette en kapasitet som muliggjør kostnadseffektive prosesser og korte leveringstider.

Trykkteknikker

Flere teknikker er vi alene om å tilby i Norge, hvilket sikrer en helt unik kvalitet på det ferdige produktet. Vi er blant annet stolte over å være den første i Skandinavia som kan trykke alle metalliske farger digitalt. Med tre digitale Indigo-presser bidrar vi til å styrke vår posisjon som Norges mest komplette grafiske virksomhet. Trykkvaliteten er fantastisk, og mulighetene med 7 farger er mange.

Selve trykkingen er kun første steg i prosessen mot en ferdig trykksak. Når trykkingen er overstått gjenstår ferdiggjøring, som ofte innebærer prosesser som stifting, utstansing, falsing (bretting), foliering, adressering eller spiralisering. 07 Media tilbyr de fleste tjenestene på markedet innen ferdiggjøring. Vi kan hjelpe deg med alt fra de aller enkleste løsningene som stifting og falsing, til mer eksklusive løsninger som reliefftrykk, spotlakk, foliering og preg. Vi har utstyret for å hjelpe deg med å gjøre trykksaken din perfekt! Det aller meste av grafisk ferdiggjøring skjer i egne lokaler, noe som gjør prosessen både tids- og kostnadseffektiv. I tillegg har vi full kontroll over kvalitetssikringen i alle ledd.

VI HJELPER DEG!

Vi vil gjerne svare på alt du trenger å vite, slik at du får laget en mest mulig effektiv løsning for deg og din bedrift.

Du er kanskje også interessert i

Norges største og beste trykkeri

Vi er stolte over vår spisskompetanse innenfor alle våre trykketjenester; digitale- så vel som offset! Med vår innovative og moderne maskinpark produserer og leverer vi alt fra store til små opplag, alle formater, og så klart den ferdiggjøringen du måtte ønske!​

Et av Norges største designbyrå!

Vi leverer design til små og store bedrifter, på tvers av trykte og digitale flater. Vi tilbyr komplette grafiske tjenester innen områder som profil- og identitetsdesign, grafisk design, webdesign, redaksjonelt design og illustrasjon.

Vi setter grønt avtrykk med bærekraftig trykk!

Som en av de største aktørene i vår bransje har vi et ekstra ansvar for å gå foran. Derfor jobber vi målrettet med to hovedtemaer innen bærekraft: miljø og samfunnsansvar. Les mer om våre miljømerker og arbeid innen samfunnsansvar.

"*" obligatorisk felt

Navn*

Her finner du oss!

Hos oss jobber det mange kreative hoder som gjerne vil hjelpe deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag.

07 Oslo

Følg oss gjerne på sosiale medier.