Fiktiv tidsskriftsforside med bilde av en gutt og i 07 profil. Illustrasjonsbilde.

Trykking av tidsskrift og magasin

Skal du trykke tidsskrift, magasin eller en annen type blad? Med en kundeliste på over 100 blader og magasiner vet vi hva som skal til for å oppnå det lille ekstra. Vi trykker det du trenger, med høy kvalitet, gode leveringstider og en fornuftig pris.

07 Media er en trygg og god samarbeidspartner med høy kompetanse og lang erfaring i trykkeribransjen. Vi finner den beste løsningen for hvert enkelt oppdrag, slik at du sitter igjen med en publikasjon som formidler akkurat det du ønsker.

Kontaktskjema

Store og små opplag

Dagens teknologi har redusert oppstartskostnader betraktelig og vi ser stadig at kunder har god lønnsomhet selv på små opplag. Hos oss i 07 Media varierer opplag på tidsskriftene fra 100 til langt over 30.000 eksemplarer. Uansett hvor stort eller lite opplag du skal trykke, kan vi hjelpe deg med en god løsning for ditt tidsskrift.

Produksjon og distribusjon av tidsskrift

Vår produksjonsavdeling har effektive maskiner som lar oss trykke i de fleste kvaliteter, størrelser og formater. Ikke minst har vi gode løsninger for effektiv behandling, oppbevaring, transport og distribusjon av de ferdigtrykte publikasjonene. Vi hjelper alltid våre kunder med å finne de beste løsningene – som løser alt fra produksjon til distribusjon.

Miljøvennlig produksjon

07 Media produserer tidsskrifter og magasiner på miljøsertifisert papir og benytter produksjonsmetoder som tilfredsstiller strenge miljøkrav. At vår produksjonsavdeling er plassert her hjemme i Norge betyr også kortreist transport av de ferdige publikasjonene. 

Trykking av tidsskrift hos 07 Media

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat om ditt tidsskrift. Vi skreddersyr gjerne løsninger for deg, og deler gjerne av våre erfaringer slik at ditt tidsskrift blir akkurat så bra som du ønsker.