Trykking av tidsskrift og magasin

Trykt tidsskrift med bilde av en gutt på fremsiden. Illustrasjonsbilde.

Vi trykker og distribuerer dine tidsskrift og magasin, med høy kvalitet og gode leveringstider til en fornuftig pris. Vi vet hva som skal til for å oppnå det lille ekstra. Med mange års erfaring og omfattende kundeliste kan vår ekspertise dekke dine behov.

Når du vil trykke tidsskrifter med en trygg samarbeidspartner

Når det gjelder trykking av tidsskrifter og magasin, er 07 Media en god samarbeidspartner med høy kompetanse og lang erfaring i trykkeribransjen. Vi finner den beste løsningen for hvert enkelt oppdrag, slik at du sitter igjen med et produkt som formidler akkurat det du ønsker.

Bilde
Store og små opplag

Store og små opplag

Vi tilbyr alltid den beste løsningen for deg av høyeste kvalitet. Vi sikrer lønnsomhet uansett hvor stort eller lite opplag du skal trykke. Hos våre kunder varierer opplag fra under 100 til langt over 30.000 eksemplarer. Bruk vår omslagskalkulator for å beregne pris.

Design

Design

Vi har erfarne grafiske designere som gjerne bistår med det visuelle, enten det skal lages et design fra bunnen av, eller det allerede finnes en mal som skal brukes ved ombrekking av hver utgivelse, så har vi et komplett designbyrå som kan bistå.

Publisering på trykk og digitalt

Publisering på trykk og digitalt

Vi tilbyr parallellpublisering! Gjennom digital publisering med mPublish automatiseres og tilrettelegges publiseringen for både nett og papir. Vi har over 20 års erfaring med publisering i ulike digitale kanaler.

Skreddersydde løsninger!

Skreddersydde løsninger!

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat om ditt behov. Vi skreddersyr gjerne løsninger for deg, og deler gjerne av våre erfaringer slik at ditt tidsskrift blir akkurat så bra som du ønsker.

Miljøvennlig produksjon

Miljøvennlig produksjon

Våre produkter er «Trykt i Norge». 07 Media produserer tidsskrifter og magasiner på miljøsertifisert papir og benytter produksjonsmetoder som tilfredsstiller strenge miljøkrav. At vår produksjonsavdeling er plassert her hjemme i Norge betyr også kortreist transport av de ferdige publikasjonene.

Produksjon og distribusjon

Produksjon og distribusjon

Vår produksjonsavdeling har effektive maskiner som lar oss trykke i de fleste kvaliteter, størrelser og formater. Ikke minst har vi gode løsninger for effektiv behandling, oppbevaring, transport og distribusjon av de ferdigtrykte publikasjonene. Vi hjelper alltid våre kunder med å finne de beste løsningene – som løser alt fra produksjon til distribusjon.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss