Trykking av rapporter

Mockup av trykt rapport med designet forside

07 Media kan rapporter! Vi kan designe, produsere, trykke eller digitalisere din rapport. Om det er årsrapport, forskningsrapport, markedsrapport eller andre former for publikasjoner, så har vi løsningen for både trykking og digital publisering av rapporter. Les mer om hvordan du kan gjøre årsrapporten digital og bruke den som et salgsverktøy.

Din ekspert på rapporter!

Vi sikrer at din rapport appellerer til mottakeren, samtidig som den profilerer organisasjonen din på en god og effektiv måte. Gi rapporten din et lekkert design i organisasjonens profil og velg papir, innbinding og effekter som gjenspeiler designet – bruk 07 Media!

Bilde
Størrelser og form på rapporter

Størrelser og form på rapporter

Vi kan trykke rapporter i alle størrelser og formater. Du velger selv om du ønsker å trykke en liten, hendig rapport eller et større format som virkelig gir produktene dine den plassen de fortjener. Vi hjelper deg med å finne gode løsninger, enten du ønsker rapporten som en folder, stiftet, limfrest, spiralisert eller i stivbind. Vi gir produktet ditt den ferdiggjøringen du måtte ha behov for, slik at produktet fremstår akkurat slik du ønsker!

Design av rapport

Design av rapport

Vi har erfarne grafiske designere som mer enn gjerne hjelper deg med å sette sammen en ryddig, oversiktlig og visuelt flott rapport. Eller du kan designe selv og bare kontakte oss for trykking og levering – det er helt opp til deg.

Trykking og levering av rapporter

Trykking og levering av rapporter

Fordi vi benytter automatiserte produksjonsprosesser og har egenutviklede verktøy, kan vi tilby konkurransedyktige priser og kort leveringstid. Vi trykker ved våre produksjonslokaler i Oslo, Kristiansand og på Aurskog.

Pris

Pris

07 Media har sterkt fokus på kvalitet, leveranse, pris og service. Det er mange variabler som spiller inn – som antall sider i rapporten, ønsket kvalitet på papir og omslag, samt hvor mange eksemplarer som skal trykkes. Ta kontakt med oss, slik at du får et perfekt tilpasset produkt og et konkurransedyktig pristilbud.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss