Trykking av meny

Kontaktskjema

Design av meny

Vi skreddersyr løsningen for restaurantens behov og tar fra starten hensyn til ønsket stil og uttrykk, budsjett og behov. Vi har mange grafiske designere som vet hvordan de skal formidle menyinnholdet på best mulig måte. Om du heller ønsker å designe menyen selv kan du kontakte oss kun for trykking og levering.

Størrelser på menyer

Det finnes ikke noen fasit på hvordan en meny skal se ut. Vi kan levere menyer i alle størrelser og formater, og sammen med deg finner vi den løsningen som passer best for akkurat din restaurant eller café.

Enkelt å oppdatere menyen

For mange av våre kunder har vi omslag ferdig trykket på lager, slik at vi raskt og enkelt kan trykke opp ny innmat. På denne måten kan du presentere oppdaterte menyer på et blunk! 

Pris på trykk av meny

07 Media er konkurransedyktige på kvalitet, leveranse, pris og service. Det er mange variabler som spiller inn – som antall sider i menyen, ønsket kvalitet og materiale, samt hvor mange eksemplarer som skal trykkes. Derfor anbefaler vi at du tar kontakt med oss direkte for å få et konkurransedyktig pristilbud.