Trykking av meny

Tosidig meny som er laget med 07 Media sin layout. Illustrasjonsbilde.

07 Media leverer menyer for flere av Norges beste restauranter, og vi har lang og god erfaring innen trykking av menyer. Kundene spenner seg fra eksklusive high end restauranter, til mer folkelige spisesteder. Mulighetene er mange!

Menyer som viser at du tar hensyn til miljøet!

Mat og drikke er viktig, og likeså er presentasjonen av den. Det skal være en fryd å bla seg gjennom en meny! Oversiktlig layout, lekkert design og forklarende tekst hjelper gjestene med å bli mer fornøyde med valget de tar. Vi skreddersyr løsningen etter restaurantens behov, og produserer menyer med ønsket stil og uttrykk, budsjett og behov. Produksjonen foregår ved våre trykkerier i Norge, og gjør at du kan sette «Trykt i Norge»-merket på dine menyer!

Gjennom vårt store distribusjonsnett er vi også behjelpelig med masseutsending av menyer for restauranter, kafeer og gatekjøkken.

Bilde
Vi designer og lager menyer

Vi designer og lager menyer

Vi har mange grafiske designere som vet hvordan de skal formidle menyinnholdet på best mulig måte. Om du heller ønsker å designe menyen selv kan du kontakte oss kun for trykking og levering.

Kvalitet og service

Kvalitet og service

Menyen skal speile produktene og opplevelsen restauranten tilbyr, og bør derfor ha et representativt design og gjøre riktig bruk av papir, effekter og ferdiggjøring. Papirvalg og overflatebehandling har en stor innvirkning på hvordan budskapet oppleves. Bytt heller en meny ofte enn å tilby slitne, utdaterte, universelle menyer. 07 Media er konkurransedyktige på kvalitet, leveranse, pris og service. Ta kontakt med oss direkte for å få et konkurransedyktig pristilbud.

Størrelser på menyer

Størrelser på menyer

Vi kan lage menyer i alle størrelser og formater, og sammen med deg finner vi den løsningen som passer best for akkurat din restaurant eller café. Se eksempel på eksklusiv hardcover meny i skinn.

Enkelt å oppdatere menyen

Enkelt å oppdatere menyen

For mange av våre kunder har vi omslag ferdig trykket på lager, slik at vi raskt og enkelt kan trykke opp ny innmat. På denne måten kan du presentere oppdaterte menyer på et blunk!

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss