Trykking av meny

Tosidig meny som er laget med 07 Media sin layout. Illustrasjonsbilde.

Mat og drikke er viktig, og likeså er presentasjonen av den. Det skal være en fryd å bla seg gjennom en meny! Oversiktlig layout, lekkert design og forklarende tekst hjelper gjestene med å bli mer fornøyde med valget de tar.

07 Media leverer menyer for flere av Norges beste restauranter, både de eksklusive og de mer folkelige. Mulighetene er mange og vi har har lang og god erfaring innen trykking av menyer.

Leverandør for flere av Norges beste restauranter

07 Media leverer menyer for flere av Norges beste restauranter, både de eksklusive og de mer folkelige. Mulighetene er mange og vi har har lang og god erfaring innen trykking av menyer.

Bilde
Vi designer og lager menyer

Vi designer og lager menyer

Vi skreddersyr løsningen for restaurantens behov og lager menyer med ønsket stil og uttrykk, budsjett og behov. Vi har mange grafiske designere som vet hvordan de skal formidle menyinnholdet på best mulig måte. Om du heller ønsker å designe menyen selv kan du kontakte oss kun for trykking og levering.

Pris for å lage meny

Pris for å lage meny

07 Media er konkurransedyktige på kvalitet, leveranse, pris og service. Det er mange variabler som spiller inn – som antall sider i menyen, ønsket kvalitet og materiale, samt hvor mange eksemplarer som skal trykkes. Derfor anbefaler vi at du tar kontakt med oss direkte for å få et konkurransedyktig pristilbud.

Størrelser på menyer

Størrelser på menyer

Det finnes ikke noen fasit på hvordan en meny skal se ut. Vi kan lage menyer i alle størrelser og formater, og sammen med deg finner vi den løsningen som passer best for akkurat din restaurant eller café.

Enkelt å oppdatere menyen

Enkelt å oppdatere menyen

For mange av våre kunder har vi omslag ferdig trykket på lager, slik at vi raskt og enkelt kan trykke opp ny innmat. På denne måten kan du presentere oppdaterte menyer på et blunk!

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss