En stabel av kataloger, i 07 sin profil. Illustrasjonsbilde.

Trykking av kataloger

En gjennomarbeidet katalog med godt innhold, pent design og god kvalitet er en flott måte å vise frem dine produkter og tjenester. 07 Media har lang erfaring med trykking av kataloger i alle størrelser og formater, og hjelper deg gjerne helt fra A til Å. Hos oss kan du være sikker på at du får et flott sluttresultat på din katalog.

Kontaktskjema

Design av katalog

Vi har erfarne grafiske designere som mer enn gjerne hjelper deg med å sette sammen en ryddig, oversiktlig og visuelt flott katalog. Eller du kan designe katalogen selv og bare kontakte oss for trykking og levering – det er helt opp til deg.

Størrelser på kataloger

Vi kan trykke kataloger i alle størrelser og formater. Du velger selv om du ønsker en liten, hendig katalog eller et større format som virkelig gir produktene dine den plassen de fortjener.

Trykking og levering av kataloger

Fordi vi benytter automatiserte produksjonsprosesser og har egenutviklede verktøy kan vi tilby konkurransedyktige priser og kort leveringstid. Vi trykker katalogene ved våre produksjonslokaler i Oslo, Kristiansand og på Aurskog.

Pris på kataloger

07 Media er konkurransedyktige på kvalitet, leveranse, pris og service. Det er mange variabler som spiller inn – som antall sider i katalogen, ønsket kvalitet på papir og omslag, samt hvor mange eksemplarer som skal trykkes. Derfor anbefaler vi at du tar kontakt med oss direkte for å få et konkurransedyktig pristilbud.