Trykk kataloger med eget design

En stabel av trykte kataloger, i 07 Media sin profil. Illustrasjonsbilde.

Moderne kataloger brukes i alle deler av samfunnet, og en god produktkatalog er det perfekte salgsverktøyet. Den skal være er saklig, informativ og salgsfremmende – uten at den oppfattes som reklame. En gjennomarbeidet katalog med godt innhold, pent design og god kvalitet er en flott måte å vise frem produkter og tjenester!

Lang erfaring med trykking av kataloger

Katalog, fra gresk katalogos, er tradisjonelt en oversikt over bøker, personer, kunstverk eller andre gjenstander. En katalog kan for eksempel ha form som en bok eller være et digitalt register. Moderne kataloger brukes i alle deler av samfunnet. Offentlige institusjoner bruker kataloger for å ha kontroll og holde oversikt, mens kommersielle virksomheter gjerne lager kataloger for å fremme salg av produkter og tjenester.

07 Media har lang erfaring med trykk av kataloger i alle størrelser og formater, og hjelper deg gjerne helt fra idé til sluttprodukt. Hos oss kan du være sikker på at du får et flott sluttresultat.

Bilde
Kataloger i alle størrelser og formater!

Kataloger i alle størrelser og formater!

Vi kan trykke i alle størrelser og formater. Du velger selv om du ønsker å trykke en liten, hendig katalog eller et større format som virkelig gir produktene dine den plassen de fortjener.

Vi designer din katalog!

Vi designer din katalog!

Vi har erfarne grafiske designere som mer enn gjerne hjelper deg med å sette sammen et ryddig, oversiktlig og visuelt flott produkt. Eller du kan designe katalogen selv og bare kontakte oss for trykking og levering – det er helt opp til deg.

Kort leveringstid

Kort leveringstid

Vi benytter automatiserte produksjonsprosesser og har egenutviklede verktøy som gjør at vi kan tilby konkurransedyktige priser og kort leveringstid. Vi trykker katalogene ved våre produksjonslokaler i Oslo, Kristiansand og på Aurskog.

Vi leverer kvalitet og service!

Vi leverer kvalitet og service!

07 Media har sterkt fokus på å levere kvalitet og service til konkurransedyktige priser. Ta kontakt med oss, slik at du får et perfekt tilpasset produkt og et konkurransedyktig pristilbud.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss