Tre bøker med 07 sitt design på forsiden og på bokryggen. Illustrasjonsbilde.

Trykking av bøker

En bok kan være så mangt og romme så meget. Er det én ting vi har forstått så er det at folk er forskjellige – og det er bøker også. Vi i 07 Media trykker bøker i alle varianter og størrelser. Ingen opplag er for små og ingen er for store, hos oss får du god kvalitet på trykk og utførelse. Alltid!

Kontaktskjema

Størrelse på opplag ved trykking av bøker

Vi trykker det antall bøker du trenger. Vi har ingen krav til minsteopplag, men prisen per bok blir lavere ettersom opplaget øker. De fleste opplagene våre er store nok til å kjøres på offsetmaskiner, men vi tar stadig imot mindre opplag som kjøres på digitaltrykk. Vi kan også tilby lagerhold og distribusjon av opplaget.

Offset eller digitaltrykk?

Vi trykker bøker både med digitaltrykk og offsettrykk. Større opplag kjøres som regel på offsetmaskiner, men vi tar stadig imot mindre opplag som egner seg best på digitaltrykk. Uansett trykkemetode kan vi garantere produkter med høy kvalitet.

Omslag og innbinding på bøker

Våre kunder kan velge mellom mange ulike innbindingsformer. For eksempel kan en lærebok gjerne ha et rimelig og solid softcover med myke permer. Det kan limfreses og får da en kort leveringstid samtidig som produksjonen blir kostnadseffektiv og billig for kunden. Eller boken kan produseres med hardcover (stive permer) med kanter som stikker et par millimeter utenfor arkene for god beskyttelse. Vi produserer også praktbøker med påkostet omslag i skinn, tekstil eller høykvalitetstrykk.

Priser og bestilling av boktrykk

Våre rådgivere hjelper deg gjerne med å ta de riktige valgene for å komme i mål. Ta kontakt med oss, så avklarer vi det vi trenger for å kunne gi deg en pris. Vi vil avklare valg som

  • Hvor du er i prosessen med å ferdigstille boken 
  • Papirkvalitet
  • Antall sider i boken
  • Format (bredde og høyde)
  • Type omslag og innbinding
  • Fargetrykk eller valg
  • Leveringstidspunkt

Lagerhold og distribusjon av bøker

Vi tilbyr lagerhold, pakking og distribusjon av opplaget ditt. I direkte tilknytning til vår produksjonsaveling har vi et stort apparat stående klart for å sørge for at bøkene behandles, pakkes og distribueres på en trygg og effektiv måte. Vårt pakkeri er tilpasset de fleste oppdrag, uavhengig om du bestiller et stort eller lite opplag.