Trykking av bøker

Tre bøker med 07 sitt design på forsiden og på bokryggen. Trykking av bøker. Illustrasjonsbilde.

Vi i 07 Media trykker bøker i alle varianter og størrelser. Ingen opplag er for små og ingen er for store, hos oss får du god kvalitet på trykk og utførelse. Alltid!

Effektiv totalleverandør for trykking av bøker

Når det gjelder trykking av bøker, tilbyr alt fra design, trykking, lagerhold, pakking og distribusjon av opplaget ditt. I direkte tilknytning til vår produksjonsavdeling har vi et stort apparat stående klart for å sørge for at bøkene behandles, pakkes og distribueres på en trygg og effektiv måte. Vårt pakkeri er tilpasset de fleste oppdrag, uavhengig om du bestiller et stort eller lite opplag.

Bilde
Vi har ingen krav til minsteopplag!

Vi har ingen krav til minsteopplag!

Trenger du hjelp til å trykke boken din? Vi trykker det antallet bøker du trenger, både på offsetmaskiner og i digitaltrykk.

Ønsker du at boken din skal nå ut til et digitalt publikum? Vi hjelper deg med parallellpublisering, eller om du vil lage en enkeltstående ePub basert på trykkfilene.

Velg mellom ulike innbindingsformer

Velg mellom ulike innbindingsformer

Vi i 07 Media er opptatt av perfekt ferdiggjøring. Som kunde kan du velge mellom flere ulike omslag og innbindinger på bøkene dine. Vi tilbyr alt fra softcover og myke permer til hardcover og praktbøker med omslag av skinn, tekstil eller høytkvalitetstrykk.

Trygg samarbeidspartner

Trygg samarbeidspartner

Våre rådgivere hjelper deg med å ta de riktige valgene for å komme i mål med ditt bokprosjekt. Ta kontakt med oss, så avklarer vi det vi trenger for å kunne gi deg en pris og ferdigstille ditt prosjekt! Er du nysgjerrig på hva prisen er kan du prøve vår omslagskalkulator.

Trykt i Norge

Trykt i Norge

Produksjon ved våre trykkerier, som finnes i Aurskog, i Oslo og Kristiansand, gjør at du kan sette «Trykt i Norge»merket på dine trykksaker. Velg kortreist produksjon av materiell i store og små formater og bidra til å beholde lokale arbeidsplasser, samtidig som du tar hensyn til miljøet. Se også oversikt over vårt arbeid med bærekraft, miljø og samfunnsansvar.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss