Trykk

Som et av Norges største og mest innovative trykkerier leverer vi trykksaker i alle tenkelige former og størrelser. Hos oss får du alt fra det lille visittkortet til det store bokopplaget, og du kan alltid stole på at du får et flott sluttresultat.

Vi sørger for at du får den beste løsningen til ditt behov, og hjelper deg gjennom hele prosessen fra idé til ferdig produkt. Produksjonen foregår ved våre egne trykkerier her hjemme i Norge – nærmere bestemt i Oslo, Kristiansand og på Aurskog. Det betyr kort leveringstid, tett oppfølging, høy kvalitet og kortreist transport. Bedre blir det vel ikke?

Trykking av tidsskrift og magasin

Skal du trykke tidsskrift, magasin eller en annen type blad? 07 Media har lang erfaring fra trykkeribransjen og produserer det du trenger – med høy kvalitet, gode leveringstider og en fornuftig pris.

Ferdiggjøring av trykksaker

Selve trykkingen er kun første steg i prosessen mot en ferdig trykksak. Vi hjelper deg med alle tjenester innen ferdiggjøring av trykksaker, fra de enkleste løsningene til mer eksklusive preg.

Notatblokk med logo eller eget design

Gode ideer bør skrives ned i en notatblokk! Notatbøker med tekst, logo eller eget design passer perfekt til møterommet, på konferanser eller som gave til kunder og ansatte.

Trykking av bøker

En bok kan være så mangt og romme så meget. Vi i 07 Media trykker bøker i alle varianter og størrelser, med god kvalitet på trykk og utførelse. Alltid!

Visittkort med eget design

Selv om visittkort er små i størrelse, gjør de stort inntrykk! 07 Media trykker visittkort av høy kvalitet til en fornuftig pris. Velg mellom et standard visittkort eller et visittkort med eget design tilpasset din bedrift.

Plakater i alle størrelser

Skal du trykke plakater? En effektiv måte å vekke oppmerksomhet og formidle budskapet. 07 Media trykker og leverer plakater i alle størrelser og i et bredt utvalg materialer. Trykkingen går for seg raskt og rimelig, og du får levert splitter nye plakater i høy kvalitet som står i stil med ditt budskap.

Butikkmateriell og butikkeksponering

Fang oppmerksomheten til kundene gjennom salgsfremmende plakater, display, banner, emballasje eller gatebukker. Mulighetene er mange, og vi i 07 Media kan hjelpe deg med de aller fleste!

Trykking av kataloger

07 Media har lang erfaring med trykking av kataloger i alle størrelser og formater, og hjelper deg gjerne helt fra A til Å. Hos oss kan du være sikker på at du får et flott sluttresultat på din katalog.

Emballasje og produktinnpakning

Emballasje og innpakning er viktig! Både for merkevaren din, som profilering og som reklameelement. Kunden skal få øye på produktet ditt, like det og plukke det med seg i handlekurven, og her spiller emballasje og design utvilsomt en viktig rolle.

Trykking av meny

Mat og drikke er viktig, og likeså er presentasjonen av den. Det skal være en fryd å bla seg gjennom en meny! Oversiktlig layout, lekkert design og forklarende tekst hjelper gjestene med å bli mer fornøyde med valget de tar.

Brosjyrer til alle formål

En gjennomarbeidet brosjyre med godt innhold, pent design og god kvalitet er fortsatt en effektiv måte å nå ut til nye kunder. 07 Media hjelper deg med brosjyrer i mange ulike størrelser og formater.

Lager og logistikk

07 Media har lang erfaring med lagerhold, pakking og utsendelse av trykkeriprodukter og markedsmateriell. Vi sørger for at ditt materiell blir lagret, pakket og distribuert – akkurat så trygt, raskt og effektivt du ønsker at det skal bli gjort.

Storformat i alle størrelser og materialer

Jo større, jo bedre, tenker vi! Med bilder og plakater i store størrelser sikrer du at tekst og foto virkelig kommer til sin rett, og unngår at motivet deles opp på flere flater. Vi produserer både plakater, bannere, skilt og veggbilder i store størrelser fra 1 meter og oppover.

Utforming og trykking av prospekt

Et prospekt er et av de viktigste verktøyene for en eiendomsmegler ved salg av eiendom og bolig. 07 Media har lang erfaring med design, utvikling og trykking av prospekter. Hos oss kan du stole på at du får profesjonelt, lekkert og salgsutløsende formidling av ditt boligprosjekt.

Konvolutter med trykk

Alt kan trykkes på en konvolutt! Konvolutter med eget trykk får posten din til å skille seg ut, og gir et profesjonelt førsteinntrykk. Uansett om du bare ønsker en helt enkel konvolutt med logo eller et mer helhetlig design i ulike farger, kan vi i 07 Media hjelpe deg.