Trykk

Som et av landets ledende fagmiljøer innen trykk, skilt og dekor er vi eksperter på visuelle konsepter. Vi produserer det du ønsker, i alle tenkelige former, størrelser og formater. Hos oss får du alt fra små visittkort og brosjyrer til store fasadeskilt, bildekor og hele messestands. Gi oss gjerne en utfordring!

Vi sørger for at du får den beste løsningen til ditt behov, og hjelper deg gjennom hele prosessen fra idé til ferdig produkt. Produksjonen foregår ved våre egne trykkerier her hjemme i Norge – nærmere bestemt i Oslo, Kristiansand og på Aurskog. Det betyr kort leveringstid, tett oppfølging, høy kvalitet og kortreist transport. Bedre blir det vel ikke?

Trykking av tidsskrift og magasin

Skal du trykke tidsskrift, magasin eller en annen type blad? 07 Media har lang erfaring fra trykkeribransjen og produserer det du trenger – med høy kvalitet, gode leveringstider og en fornuftig pris.

Digitale skilt og skjermløsninger

Digitale skilt og infoskjermer er på god vei til å erstatte den trykte plakaten og de statiske skiltene. Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen!

Ferdiggjøring av trykksaker

Selve trykkingen er kun første steg i prosessen mot en ferdig trykksak. Vi hjelper deg med alle tjenester innen ferdiggjøring av trykksaker, fra de enkleste løsningene til mer eksklusive preg.

Notatblokk med logo eller eget design

Gode ideer bør skrives ned i en notatblokk! Notatbøker med tekst, logo eller eget design passer perfekt til møterommet, på konferanser eller som gave til kunder og ansatte.

Trykking av bøker

En bok kan være så mangt og romme så meget. Vi i 07 Media trykker bøker i alle varianter og størrelser, med god kvalitet på trykk og utførelse. Alltid!

Visittkort med eget design

Selv om visittkort er små i størrelse, gjør de stort inntrykk! 07 Media trykker visittkort av høy kvalitet til en fornuftig pris. Velg mellom et standard visittkort eller et visittkort med eget design tilpasset din bedrift.

Veggdekor og foliedekor

Skal du dekorere dine butikk- eller kontorlokaler? Foliedekor og veggdekor er en god måte å sikre et lekkert, praktisk og trygt lokale for kunder og ansatte. 07 Media produserer og leverer alt av spesialtilpassede løsninger innen foliedekor og veggdekor.

Plakater i alle størrelser

Plakater er en effektiv måte å vekke oppmerksomhet på! 07 Media trykker og leverer plakater i alle størrelser og i et bredt utvalg materialer. Trykkingen går for seg raskt og rimelig, og du får levert splitter nye plakater i høy kvalitet som står i stil med ditt budskap.

Messemateriell til stands og messer

Hvordan sørger du for at din bedrift blir lagt merke til på messer, stands, konferanser og arrangementer? Hvordan skaper du et inntrykk som blir husket? Med profesjonelle profileringsartikler og reklamemateriell er du allerede godt på vei!

Butikkmateriell og butikkeksponering

Fang oppmerksomheten til kundene gjennom salgsfremmende plakater, display, banner, emballasje eller gatebukker. Mulighetene er mange, og vi i 07 Media kan hjelpe deg med de aller fleste!

Rollup med eget design

En roll-up kan brukes over alt! Du ser dem på messer og konferanser, i butikker, på skoler og i resepsjoner. Og det er ikke uten grunn. En roll-up er ikke bare en kostnadseffektiv måte å få frem budskapet ditt, men den er også enkel å transportere, lett å montere og ta ned igjen.

Trykking av kataloger

07 Media har lang erfaring med trykking av kataloger i alle størrelser og formater, og hjelper deg gjerne helt fra A til Å. Hos oss kan du være sikker på at du får et flott sluttresultat på din katalog.

Utvendig skilting og fasadeskilt

Et skilt er bedriftens ansikt mot verden og kan være et viktig tiltak for å øke synlighet og tilgjengelighet i gatebildet. Når så du sist en butikk eller restaurant uten utvendig skilting?

Emballasje og produktinnpakning

Emballasje og innpakning er viktig! Både for merkevaren din, som profilering og som reklameelement. Kunden skal få øye på produktet ditt, like det og plukke det med seg i handlekurven, og her spiller emballasje og design utvilsomt en viktig rolle.

Banner med logo og trykk

Et banner kan brukes til det meste! Det kan henge både ute og inne, og bidrar til å synliggjøre ditt budskap. 07 Media trykker bannere i alle størrelser, med god kvalitet og lang levetid til en fornuftig pris.

Bildekor og bilfoliering

Profildekor på firmabiler og andre kjøretøy er en effektiv måte å bli synlig på når du er ute på veien. Vi utfører alt innen foliering av kjøretøy, og hjelper deg gjennom hele prosessen – fra idé og design til produksjon og montering.

Beachflagg med logo og trykk

Et beachflagg eller strandflagg er en rimelig og effektiv måte å få frem ditt budskap. Beachflagget kan brukes over alt hvor du vil tiltrekke deg oppmerksomhet, både innendørs og utendørs, sommer som vinter. Flaggene er raske å montere, og kan brukes på alle typer underlag.

Trykking av meny

Mat og drikke er viktig, og likeså er presentasjonen av den. Det skal være en fryd å bla seg gjennom en meny! Oversiktlig layout, lekkert design og forklarende tekst hjelper gjestene med å bli mer fornøyde med valget de tar.

Brosjyrer til alle formål

En gjennomarbeidet brosjyre med godt innhold, pent design og god kvalitet er fortsatt en effektiv måte å nå ut til nye kunder. 07 Media hjelper deg med brosjyrer i mange ulike størrelser og formater.

Innvendig skilting

Skilt skal vise vei, skape oppmerksomhet og sørge for at kunder eller gjester finner det de leter etter. Derfor er innvendig skilting et godt redskap for å oppnå økt salg, høyere kundetilfredshet og sterkere identitet.

Vindusfolie og vindusdekor

Flere og flere bedrifter får øynene opp for dekorering av vinduer! 07 Media leverer folie og dekorelementer til vindu og glass i alle størrelser og former. Vi designer, produserer og monterer dekoren for deg, slik at du får det akkurat slik du ønsker.

Flagg med logo og reklame

Et flagg fanger oppmerksomhet der det vaier i vinden! Flagget kan heises høyt i luften og sees fra lang avstand, eller det kan monteres direkte på bygningsfasader eller innendørs i butikker og restauranter. Bare fantasien setter grenser!

Lager og logistikk

07 Media har lang erfaring med lagerhold, pakking og utsendelse av trykkeriprodukter og markedsmateriell. Vi sørger for at ditt materiell blir lagret, pakket og distribuert – akkurat så trygt, raskt og effektivt du ønsker at det skal bli gjort.

Storformat i alle størrelser og materialer

Jo større, jo bedre, tenker vi! Med bilder og plakater i store størrelser sikrer du at tekst og foto virkelig kommer til sin rett, og unngår at motivet deles opp på flere flater. Vi produserer både plakater, bannere, skilt og veggbilder i store størrelser fra 1 meter og oppover.

Utforming og trykking av prospekt

Et prospekt er et av de viktigste verktøyene for en eiendomsmegler ved salg av eiendom og bolig. 07 Media har lang erfaring med design, utvikling og trykking av prospekter. Hos oss kan du stole på at du får profesjonelt, lekkert og salgsutløsende formidling av ditt boligprosjekt.

Konvolutter med trykk

Alt kan trykkes på en konvolutt! Konvolutter med eget trykk får posten din til å skille seg ut, og gir et profesjonelt førsteinntrykk. Uansett om du bare ønsker en helt enkel konvolutt med logo eller et mer helhetlig design i ulike farger, kan vi i 07 Media hjelpe deg.