Trykkeri

Hvilke trykkeriprodukter er du ute etter?

Norges største og beste trykkeri!

Vårt trykkeri har fokus på strålende service og høy kvalitet, er vi stolte over vår spisskompetanse som spenner fra offset- og digitaltrykk, til store formater og spesialmedier. Vi har Norges største, mest innovative og moderne maskinpark som produserer og leverer trykk i små og store opplag, i alle formater og så klart den ferdiggjøringen du måtte ønske!  

Sammen med vårt designbyrå, bistår vi våre kunder med alt – fra idé til ferdig levert, montert og/eller implementert produkt. Uansett behov, har vi har løsningen! 

Mann som jobber med storformat på 07 Media trykkeri i Aurskog.

Hvorfor velge 07 som trykkeri?

Kort leveringstid

Med lager og pakkeri samlet i trykkeriet får vi dine trykksaker ut i en fei! Vi distribuerer over 200 000 pakker årlig fra eget hus og disponerer flere tusen pallereoler og hyllemeter med lagringsplass. Slik sikrer vi at ditt budskap når ut til rett tid.

Tett oppfølging og høy kvalitet

Våre dyktige rådgivere gir veiledning i produkt, format, papir og produksjonsteknikk for å sikre topp kvalitet. En dedikert kundeansvarlig sørger for at du får den hjelpen du trenger i alle deler av leveransen! Fra oppsett av trykkfil til produksjon og utsendelse! Vi vet hva som skal til for at din merkevare skiller seg ut i mengden!

Ferdiggjøring av trykksaker

Vi kan hjelpe deg med alt fra de aller enkleste løsningene som stifting og falsing, til mer eksklusive løsninger som reliefftrykk, spotlakk, foliering og preg. Vi har utstyret for å hjelpe deg med å gjøre trykksaken din perfekt!

Trykt i Norge

Produksjon ved våre trykkerier på Aurskog, i Oslo og Kristiansand, gjør at du kan sette «Trykt i Norge»-merket på dine trykksaker. Velg kortreist produksjon av materiell i store og små formater og bidra til å beholde lokale arbeidsplasser, samtidig som du tar hensyn til miljøet. Se også oversikt over vårt arbeid med bærekraft, miljø og samfunnsansvar.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Trykksaker

Ingen opplag er for små og ingen jobb for stor! Hos 07 Media får du trykksaker i store og små formater, fra ett eksemplar til flere tusen. Vi skreddersyr det du trenger av produkter til konferansen, jobbreisen, på kontoret, eller i møte med en mulig samarbeidspartner. Enten du har et ferdig konsept eller trenger hjelp med design, bistår vi deg med akkurat det du måtte trenge.

Markedsmateriell

Markedsmateriell er essensielt for å gi bedriften et proft eget preg. Selv den flotteste visuelle profil trenger fysiske produkter å støtte seg på. Gi bedriften din den oppmerksomheten den fortjener. Enten det er på kontoret, i butikken, ute hos kunder eller på en messe, er det viktig å markedsføre og profilere både merkevare og produkter. Vi hjelper deg med alt av markedsmateriell. Du kan enten levere ditt eget design etter maler og spesifikasjoner fra oss, eller få hjelp av en av våre designeksperter.

Skilting og foliering

Som et av landets ledende fagmiljøer innen skilt og dekor er vi eksperter på visuelle konsepter. 07 Media skreddersyr løsninger for blant annet digital skilting, fasadeskilt, innvendig skilting, dekor, butikkmateriell og bilfolie. Våre moderne produksjonsløsninger leverer i de fleste størrelser og formater. Gi oss gjerne en utfordring, så løser en av våre dyktige rådgivere det for deg. Vi hjelper deg gjerne helt fra idé og design, til ferdig produsert og montert produkt. Sammen sørger vi for at du får den beste løsningen til ditt behov!

"*" indicates required fields

Navn*

Her finner du oss!

Hos oss jobber det mange kreative hoder som gjerne vil hjelpe deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag.

07 Oslo

Følg oss gjerne på sosiale medier.