To visittkort med 07 sin profil. Illustrasjonsbilde.

Visittkort

07 Media trykker visittkort til en fornuftig pris. Enten som et standard visittkort eller med design spesialtilpasset din bedrift.

Kontaktskjema

Selv om visittkort er små i størrelse, gjør de stort inntrykk! Hos 07 Media kan du trykke visittkort i de fleste farger og størrelser til en fornuftig pris, enten som et standard visittkort eller med design spesialtilpasset deg og din bedrift.

Hvorfor ha visittkort?

Kjært barn har mange navn. Om du kaller det visittkort eller kontaktkort, eller går for en engelsk variant som business card eller business kort – et kort med din kontaktinformasjon er uansett nyttig. Visittkort er nemlig mer enn bare kontaktinformasjon på et stykke papir, det er en liten del av deg selv som du legger igjen hos kunder og samarbeidspartnere.

Her er noen fordeler ved å bruke visittkort:

  • Gjør deling av kontaktinformasjon personlig. Selv i en digital tidsalder hvor kontaktinformasjon kan deles med få tastetrykk, er et godt visittkort på papir en samtalestarter som gir et mer varig inntrykk av deg og din bedrift.
  • Førsteinntrykk! Et visittkort med unikt design er mye mer enn bare et kort, det er en forlengelse av deg og din bedrift. Det skaper forventninger og gir deg mulighet til å skille deg ut i mengden.
  • Vis at du er forberedt. Ved å alltid ha med deg visittkort viser du potensielle kunder og samarbeidspartnere at du alltid er «på» og stiller forberedt.
  • Gode visittkort deles. Et flott og kreativt visittkort er noe vi liker å vise eller gi videre til kollegaer og kjente, og vi snakker varmt om det til andre. Dette kan faktisk være en måte å spre ordet om din bedrift på!

Visittkort i ulike størrelser

Norsk standard for visittkort er 90×55 mm. Men det er ikke noe i veien for å trykke kortene i andre formater, som for eksempel visittkort størrelse 85×55 mm. Vi kan levere visittkort i de fleste størrelser og formater, så det er bare til å kontakte oss for å finne det visittkortet som passer best for deg og din bedrift.

Papirkvaliteter

Vi i 07 Media er over gjennomsnittet interessert i papir, og kan levere visittkort i svært mange papirkvaliteter. Vi trykker på alt fra 100% resirkulert papir til papir som kan vaskes i oppvaskmaskinen. Uansett hvilken papirtype du velger, trykker vi på holdbart papir av høy kvalitet.

Vil du lære mer om papirkvaliteter? Vi har satt sammen en solid guide om alt du måtte lure på: Hvilket papir skal jeg velge

Trykke eller printe visittkort?

Visittkort kan produseres både med digitaltrykk (også kalt digitalprint) og offsettrykk. Begge teknikker gir et flott resultat, men det som skiller dem er selve trykketeknikken i produksjon.

Siden begge trykkemåtene har sine styrker, er det er ikke alltid like enkelt å vite hvilken man skal velge. Vi pleier å spørre: Vet du hva Pantone-farger er? Hvis svaret er ja, da vil du nok mest sannsynlig ha offsettrykk. Hvis svaret er nei, så vil vi anbefale digitaltrykk, da dette er et rimeligere alternativ og vi kan levere på dagen.

Vi hjelper deg med det perfekte visittkort

Vi i 07 Media hjelper deg gjennom hele prosessen – fra A til Å. Hvis du vil kan du prøve å lage visittkort selv og kontakte oss trykking og sending – eller vi kan hjelpe deg helt fra scratch.

Ta kontakt med oss, så vil våre flinke rådgivere hjelpe deg med det perfekte visittkortet for deg og din bedrift.