Chat with us, powered by LiveChat Gå til innholdet

Konvolutter med trykk

Alt kan trykkes på en konvolutt!

Alt kan trykkes på en konvolutt! Konvolutter med trykk får posten din til å skille seg ut, og gir et profesjonelt førsteinntrykk. Uansett om du bare ønsker en enkel konvolutt med logo eller et mer helhetlig design i ulike farger, kan vi i 07 Media hjelpe deg.

Visuell kommunikasjon

Er det noe vi vet, så er det at visuell kommunikasjon er viktig for alle bedrifter. Farger, logoer og former kan skape sterk gjenkjennelseseffekt. Hvorfor ikke utnytte dette på konvoluttene du sender ut?

I en verden hvor stadig mer skal være digitalt, og postkassen blir tommere og tommere, har konvolutter og brev større effekt. Gjennom spesialtilpassede konvolutter med trykk skaper du en helhetlig kommunikasjon og tiltrekker deg kundens oppmerksomhet allerede fra brevet hentes i postkassen. Konvolutten kan rett og slett gi kommunikasjonen din et ekstra løft!

Fra A til Å

07 Media har ingen krav til minsteantall i bestilling, og kan selvfølgelig trykke på både hvite, brune og fargede konvolutter. Ønsker du konvolutt med vindu? Ikke noe problem! Vi fikser det også. Vi ordner alt fra A til Å: vi trykker konvoluttene etter dine ønsker, pakker dem og sender dem av gårde.

Konvoluttstørrelser

07 Media kan levere konvolutter i alle størrelser, men noen er vanligere enn andre. Etter norsk standard er dette blant de vanligste størrelsene på konvolutter:

  • E65: 22 x 11 cm, som tilsvarer 1/3 av A4-størrelse. Populær til å sende faktura eller andre A4-ark som kan brettes i tre.
  • C6: 11,4 x 16,2 cm, som tilsvarer A6-størrelse.
  • C5: 23 x 16 cm, som tilsvarer 1/2 av A4-størrelse. Brukes til A4-ark som kan brettes i to eller til små brosjyrer.
  • C4: 32,5 x 23 cm, som tilsvarer A4-størrelse. Brukes til dokumenter som ikke skal brettes, brosjyrer og hefter.
  • B4: 25 x 35,3 cm. Ekstra stor konvolutt som er egnet til å sende større hefter eller manualer.

Hvilken konvoluttstørrelse som passer for deg, avhenger av hva det er du skal sende av gårde. Vi leverer stadig flere personaliserte utsendelser, og har god oversikt over og lang erfaring med de ulike størrelsene og formatene.

Bestilling av konvolutt med trykk

Ta kontakt med dine ønsker, så vil vi avklare det vi trenger for å kunne gi deg en pris. De hyggelige rådgiverne våre hjelper deg med viktige valg som:

  • Papirkvalitet
  • Konvoluttstørrelse
  • Design
  • Antall
  • Leveringstidspunkt

Her er det bare fantasien som setter grenser! Kontakt oss, så finner vi ut hva som passer best for deg.

Kan vi hjelpe deg?

Behøver du hjelp eller vil du vite mer om oss?
Kontakt oss, så kan vi finne en løsning som passer.