Chat with us, powered by LiveChat Gå til innholdet

Skal du trykke brosjyre, hefte eller katalog?

07 Media har solide røtter i boktrykkerkunsten og er et av landets ledende fagmiljøer. Vi trykker bøker både for forlag, bedrifter og private utgivere. Vi er svært konkurransedyktige på kvalitet, leveranse, pris og service. 

Trykksaker med god kvalitet og godt innhold skaper oppmerksomhet og øker leselysten. I 07 Media har vi over 50 års erfaring med det håndverket som kreves for å skape disse opplevelsene, enten det gjelder en brosjyre, et hefte eller en produktkatalog.

Brosjyre

Hver dag jobber vi i 07 Media med produksjon og trykking av brosjyrer. En brosjyre er en trykksak som ofte blir brukt ved informasjonbehov eller markedsføring. Brosjyrer har vanligvis et presist språk og et innbydende design. Brosjyrehefter er som regel stiftet i ryggen, men kan også leveres limfrest. En brosjyre er ofte en trykksak i hendig størrelse som er lett å ta med seg. Selv om mange brosjyrer produseres veldig kostnadseffektivt opplever vi stadig oftere at et høykvalitetsverk blir foretrukket av leseren – gjerne med effekter som spottlakk, preging eller utstansing.

Hefte

Et hefte er en liten, enkel trykksak. Papiret er brettet og stiftet i ryggen. Bør ikke har for mange sider – normalen ligger opp mot 64 sider. Et hefte er ofte en rimelig trykksak med effektiv og treffsikker kommunikasjon.

Katalog

Produktkataloger er supert for å vise frem et bredt produktutvalg på en ryddig og organisert måte. Vi produserer kataloger effektivt og benytter automatiserte produksjonsprosesser. 07 Media har lang erfaring med dette og har flere egenutviklede verktøy som gjør produksjonen kostnadseffektiv.

Du som kunde blir personlig veiledet og fulgt opp gjennom hele trykkprosessen hos oss. Ta kontakt – så hjelper vi deg!

+47 900 26 290

borre.varaker@07.no

Kan vi hjelpe deg?

Behøver du hjelp eller vil du vite mer om oss?
Kontakt oss, så kan vi finne en løsning som passer.