Trykkeri

Riktig teknikk på trykksakene er viktig! Det sikrer et godt førsteinntrykk og er med på å gjøre produktet ditt iøynefallende og spennende. Med vår fleksible produksjon kan vi enkelt kombinere alle trykksaker med forskjellige trykketeknikker, som for eksempel digital spottlakk, foliepreg, blindpreg eller utstansing.

Vi veileder og følger deg opp personlig gjennom hele trykkeprosessen, enten du skal ha en enkel brosjyre eller en komplett kampanje i mange ulike formater.

Trykksaker med god kvalitet og godt innhold skaper oppmerksomhet og øker leselysten. I 07 Media har vi over 50 års erfaring med det håndverket som kreves for å skape disse opplevelsene, enten det gjelder en brosjyre, en kundeavis eller en praktbok.

Når trykkingen er gjort kan vi gi din trykksak den lille finpussen som løfter kvaliteten og det etterlatte inntrykket. Vi falser, stifter, riller, stanser, spiraliserer, limfreser, spotlakker, folierer, sorterer og pakker. Vi gjør det meste av ferdiggjøringen under eget tak som betyr rask leveringstid og gode priser.

Vi hjelper deg også med å kommunisere på større flater. Vi kan stort sett trykke hva som helst, fra dører og duker til lerret og betong. Vi har til dags dato ikke fått et oppdrag vi ikke greier å løse, og tar gjerne imot en kreativ og teknisk utfordring.

Og når alt er klart – så tar vi hånd om lagerhold og distribusjon. I vårt pakkeri jobber vi både med pakking av store kampanjer, men også enkeltutsendelser som gjøres basert på bestilling.

Vi har trykkeri i Oslo, Kristiansand og på Aurskog og leverer brosjyrer, bøker, magasiner, flyers, plakater, kalendere, emballasje, klistremerker, konvolutter, rulleplakater, postkort, etiketter, visittkort, mapper, brevark, spiralhefter, popkornesker, instagram-rammer, spillkort, anbudsdokumenter, profileringsartikler, papirvimpler, pølsepapir og skrapelodd. Kan det trykkes kan vi levere det!

Vil du lese mer om vårt arbeid med å redusere miljøavtrykket ditt – se her