Trykkeri hos 07 Media

Trykkeri

07 Media har solide røtter i trykkeribransjen og er et av landets ledende fagmiljøer. Vi har trykkeri i Oslo, Kristiansand og på Aurskog. Kan det trykkes, kan vi levere det!

Kontaktskjema

Trykksaker med god kvalitet og godt innhold skaper oppmerksomhet og øker leselysten. I 07 Media har vi over 50 års erfaring med det håndverket som kreves for å skape disse opplevelsene, enten det gjelder trykk av brosjyre, en kundeavis eller en praktbok.

Trykkeri i Oslo, Kristiansand og Aurskog

07 Media produserer alle trykksaker ved våre egne trykkerier som er lokalisert i Oslo, Kristiansand og Aurskog. Her har vi topp moderne utstyr og spesialiserte medarbeidere som sørger for at vi leverer den beste kvaliteten.

Alt innen trykksaker

Våre trykkerier leverer små og store trykksaker og kan trykke de fleste produkter. Vi produserer brosjyrer, bøker, magasiner, flyers, plakater, kalendere, emballasje, klistremerker, konvolutter, rulleplakater, postkort, etiketter, visittkort, mapper, brevark, spiralhefter, popkornesker, instagram-rammer, spillkort, anbudsdokumenter, profileringsartikler, papirvimpler, pølsepapir og skrapelodd.

Kort og godt: Kan det trykkes, kan vi levere det!

Vi hjelper deg også med å kommunisere på større flater. Vi kan stort sett trykke hva som helst, fra dører og duker til lerret og betong. Vi har til dags dato ikke fått et oppdrag vi ikke greier å løse, og tar gjerne imot en kreativ og teknisk utfordring.

Miljøvennlig trykkeri

07 Media jobber hver dag med å ta ansvar for vårt fotavtrykk og sørge for at våre kunder kan velge miljøvennlige og bærekraftige trykksaker.

Vi har medlemskap og sertifiseringer fra en rekke miljømerker:

  • Miljøfyrtårn
  • Svanemerket
  • Forest Stewardship Council (FSC)
  • Rainforest Alliance
  • Trykt i Norge
  • Two Sides
  • Grønt Punkt

Finn ut mer om 07 Medias arbeid med miljø og samfunnsansvar

Trykketeknikker

Riktig teknikk på trykksakene er viktig! Det sikrer et godt førsteinntrykk og er med på å gjøre produktet ditt iøynefallende og spennende. Med vår fleksible produksjon kan vi enkelt kombinere alle trykksaker med forskjellige trykketeknikker, som for eksempel digital spottlakk, foliepreg, blindpreg eller utstansing.

Digitaltrykk og offsettrykk

Du har sikkert hørt utrykkene digitaltrykk og offsettrykk før. Hos våre trykkeri tilbyr vi trykking ved begge metoder, og vi kan derfor håndtere alt fra den lille brosjyren til det store bokopplaget.

Digitaltrykk, også kalt digitalprint, er en trykketeknikk hvor digitale bilder gjengis på ulike materialer. Dataene overføres her digitalt til en digital trykkmaskin. Denne trykkemåten egner seg godt for små opplag, som for eksempel visittkort eller flyers, og kan være fordelaktig når produksjonstiden er avgjørende.

Offsettrykk er den tradisjonelle trykkemetoden, og gir en jevn høy trykkvalitet. Metoden lønner seg ved trykk av store opplag, for eksempel ved brosjyrer eller trykking av bøker.

Er du usikker på hvilken metode som passer best for din trykksak? Vi hjelper vi gjerne med rådgivning og veiledning for å finne beste løsningen.

Ferdiggjøring av trykksaker

Når trykkingen er gjort kan vi gi din trykksak den lille finpussen som løfter kvaliteten og det etterlatte inntrykket. Vi falser, stifter, riller, stanser, spiraliserer, limfreser, spotlakker, folierer, sorterer og pakker. Vi gjør det meste av tjenester innen ferdiggjøring under eget tak, som betyr rask leveringstid og gode priser.

Lagerhold og distribusjon

Og når trykksaken din er klar – så tar vi gjerne hånd om lager og logistikk, samt distribusjon. I vårt pakkeri jobber vi både med pakking av store kampanjer, men også enkeltutsendelser som gjøres basert på bestilling.

Personlig oppfølging og rådgivning

Vi veileder og følger deg opp personlig gjennom hele trykkeprosessen, enten du skal ha en enkel brosjyre eller en komplett kampanje i mange ulike formater. Vi vektlegger god service og rask hjelp, og setter alltid kundens behov først.

Bestille trykksaker? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i gang!