Chat with us, powered by LiveChat Gå til innholdet

Trykkeri

07 Media har solide røtter i trykkeribransjen og er et av landets ledende fagmiljøer.
Kan det trykkes, kan vi levere det.

Vi veileder og følger deg opp personlig gjennom hele trykkeprosessen, enten du skal ha en enkel brosjyre eller en komplett kampanje i mange ulike formater.

Trykksaker med god kvalitet og godt innhold skaper oppmerksomhet og øker leselysten. I 07 Media har vi over 50 års erfaring med det håndverket som kreves for å skape disse opplevelsene, enten det gjelder en brosjyre, en kundeavis eller en praktbok.

Vi hjelper deg også med å kommunisere på større flater. Vi kan stort sett trykke hva som helst, fra dører og duker til lerret og betong. Vi har til dags dato ikke fått et oppdrag vi ikke greier å løse, og tar gjerne imot en kreativ og teknisk utfordring.

Og når alt er klart – så tar vi hånd om lagerhold og distribusjon. I vårt pakkeri jobber vi både med pakking av store kampanjer, men også enkeltutsendelser som gjøres basert på bestilling.

Vi har trykkeri i Oslo, Kristiansand og på Aurskog og leverer brosjyrer, bøker, magasiner, flyers, plakater, kalendere, emballasje, klistremerker, konvolutter, rulleplakater, postkort, visittkort, mapper, brevark, spiralhefter og adressering – kan det trykkes kan vi levere det.

Vil du lese mer om vårt arbeid med å redusere miljøavtrykket ditt – se her

Kan vi hjelpe deg?

Behøver du hjelp eller vil du vite mer om oss?
Kontakt oss, så kan vi finne en løsning som passer.