Chat with us, powered by LiveChat Gå til innholdet

Skilt og dekor

Gjennom kreativitet, materialvalg og servicekvalitet leverer vi skilt og dekor som gir varige resultater.

Skilt og dekor er oppmerksomhet og formidling på en gang, og gjort riktig er dette tydelig og effektiv kommunikasjon. 07 Media er en av bransjens mest erfarne og kunnskapsrike leverandører av skilt- og dekorløsninger til så å si alle typer bruk og behov.

Vi kan gi deg råd om alt fra visuelle konsepter og strategier til tekniske løsninger og produserer det du ønsker, i alle tenkelige former og formater. Gi oss gjerne en utfordring!

Innvendig skilting og dekor

Innvendig skilting og dekor er et godt redskap for å oppnå økt salg. Eller høyere kundetilfredshet. Eller sterkere identitet. Eller alt på en gang. Vi hjelper deg med å lage en gjennomtenkt løsning som gjør den jobben du ønsker den skal gjøre.

Utvendig skilting og dekor

Et skilt er bedriftens ansikt mot verden og kan være et viktig markedsføringstiltak. Vi hjelper deg med hele prosessen – fra design og tilpassing til materialvalg og montering – slik at du alltid viser deg fra din beste side.

Bildekor

Bildekor er både et populært og effektivt markedsføringstiltak som gjør deg synlig og tilgjengelig i bybildet. Våre spesialister har lang erfaring med å lage kreative og holdbare løsninger for så å si alt som kan rulle, med folie tilpasset norsk vær og vind.

Kan vi hjelpe deg?

Behøver du hjelp eller vil du vite mer om oss?
Kontakt oss, så kan vi finne en løsning som passer.