Chat with us, powered by LiveChat Gå til innholdet

Skilt og dekor

Gjennom kreativitet, materialvalg og servicekvalitet leverer vi skilt og dekor som gir varige resultater.

Skilt og dekor er oppmerksomhet og formidling på en gang, og gjort riktig er dette tydelig og effektiv kommunikasjon. 07 Media er en av bransjens mest erfarne og kunnskapsrike leverandører av skilt- og dekorløsninger til så å si alle typer bruk og behov.

Vi kan gi deg råd om alt fra visuelle konsepter og strategier til tekniske løsninger og produserer det du ønsker, i alle tenkelige former og formater. Gi oss gjerne en utfordring!

Innvendig skilting og dekor

Innvendig skilting og dekor er et godt redskap for å oppnå økt salg. Eller høyere kundetilfredshet. Eller sterkere identitet. Eller alt på en gang. Vi hjelper deg med å lage en gjennomtenkt løsning som gjør den jobben du ønsker den skal gjøre.

Utvendig skilting og dekor

Et skilt er bedriftens ansikt mot verden og kan være et viktig markedsføringstiltak. Vi hjelper deg med hele prosessen – fra design og tilpassing til materialvalg og montering – slik at du alltid viser deg fra din beste side.

Foliedekor

Vær smart og benytt deg av flatene du har rundt deg til å markedsfør deg på. Foliedekor er en effektiv måte å profilere ditt firma, varemerke eller budskap. Enten det er et møterom, et skilt, en bil, et gulv, eller et vindu. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen fra idé og design, til produksjon og montering. Filmen kan monteres over hele flaten eller på deler av glasset, og er tilgjengelig i forskjellige nyanser. Vi leverer både innvendig og utvendig film, avhengig av formål og glasstype. Trenger du å fjerne gammel folie kan vi også bistå med dette.

Skilt

Skilt er en av de mest populære og effektive måtene å oppnå synlighet for ditt budskap. Vi leverer skilting til både innvendig og utvendig bruk i alle varianter og størrelser. Fasadeskilt, lysskilt, henvisningsskilt, infoskilt, stadionskilt, byggeplasskilt, dørskilt, navneskilt for å nevne noe. Skiltene kan produseres i akryl, aluminium, stål, glass eller tre.

Bildekor

Bruker du din gratis reklameplass? Reklame på bilen er en populær og rimelig måte å markedsføre ditt firma, og gjør deg både synlig og tilgjengelig i bybildet. Vi hjelper deg fra idé og design til ferdig produksjon. Våre spesialister har lang erfaring med å lage kreative og holdbare løsninger skreddersydd og tilpasset hver enkelt biltype. Din merkevare og kontaktinformasjon vil få en svært effektiv eksponering med bildekor og bilreklame.

Tapet

Bestill din egen skreddersydde tapet – og sett et personlig preg på kontoret, møterommet eller i ditt eget hjem. Hos oss kan du komme med et eget design eller bilde, eller komme med en idé eller ønske som vi kan utforme for deg. Vi tilpasser selvfølgelig bredden og høyden slik at tapetet passer perfekt på din vegg. Vår unike fototapet har en enestående kvalitet og er svært enkel å montere ved bruk av vanlig tapetlim. Vi har også montører som kan gjøre jobben for deg om ønskelig. For din trygghet sjekker vi alle motivene manuelt før trykking for å sikre tilfredsstillende kvalitet.

Kan vi hjelpe deg?

Behøver du hjelp eller vil du vite mer om oss?
Kontakt oss, så kan vi finne en løsning som passer.