Reklame

Vi hjelper deg å utnytte kanalene best mulig for å nå kunden. Å vite hvor man bør satse – og hvordan – er komplisert, og det er mange hensyn å ta. I 07 Media har vi spesialister innenfor både strategi og virkemidler, og vi kan hjelpe deg med å lage kreativ og effektiv markedsføring som skaper resultater.

Kontaktskjema

Reklame

Våre erfarne konsulenter, AD-er og tekstforfattere skaper hver eneste dag verdier for kundene våre ved hjelp av gode kommunikasjonsstrategier, tydelige konsepter og kreative løsninger. I ryggen har de Norges mest komplette kommunikasjonshus.

Film

Film blir stadig viktigere i moderne markedsføring, og undersøkelser viser at så mye som 80 prosent av all nettrafikk vil være film i løpet av 2019. Vi hjelper deg med hele prosessen, fra idé til publisering, alt samlet under ett tak.

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring er et godt tiltak for å skape kundelojalitet og økt salg. Utfordringen er å skape innhold som er interessant, relevant og delevennlig. Derfor er det å få profesjonell hjelp til innholdsmarkedsføring som regel en god idé. Da er du sikret at innholdet treffer dem du vil snakke med.

Strategi og planlegging

En god og gjennomtenkt strategi er avgjørende for et godt resultat, enten du skal ha laget en brosjyre til internt bruk eller en komplett markedskampanje. Vi har lang og bred erfaring med rådgivning til alle typer prosesser, analoge som digitale, og hjelper deg gjerne med å finne ut hva som er den beste løsningen for deg.