Chat with us, powered by LiveChat Gå til innholdet

Messer og utstillinger

Vi er totalleverandør til messer og utstillinger, og leverer gjerne nøkkelferdige løsninger slik at du kan være uthvilt når kundene kommer.

Messer og utstillinger er blant de viktigste markedstiltakene for mange, og da gjelder det å vise seg fra sin beste side.

Hvordan kan vi hjelpe deg?
Våre designere og rådgivere har lang erfaring med å ta merkevarer ut i spennende visuelle konsepter som vekker nysgjerrighet og skaper trafikk.

Vi veileder deg også når det gjelder materialer og tekniske løsninger, og sørger for at alt blir levert der du vil, slik du vil, og til den prisen vi sammen har kommet frem til.

Butikkeksponering og -utstillinger
Slaget står i butikken, heter det, og da er det viktig at du er synlig på en måte som gjør at folk kommer innom og har lyst til å handle hos deg.

La våre eksperter på butikkeksponering og -utstillinger hjelpe deg med å lage et attraktivt konsept og få det produsert i den formen du ønsker.

Messeutstillinger
Messer er brutale. Enten har du en utstilling folk stopper ved, eller så har du det ikke, og må dermed se mesteparten av investeringen gå tapt. Ta oss med på råd når det gjelder utforming og format. Vi har hjulpet flere hundre kunder med attraktive og visuelt spennende messestander og deler gjerne av vår erfaring med deg.

Populære produkter:

  • Bannere: Bannere skaper oppmerksomhet og stoppeffekt for ditt brand eller budskap. Inne, ute eller i taket – vi leverer bannere for ditt behov. Våre bannere er holdbare, lette og kommer i alle størrelser. Et banner er en enkel måte å forsterke en varemerke eller markedsføre ulike produkter.
  • Beachflagg: Et beachflag som vaier i vinden er en effektiv måte å skape blikkfang og oppmerksomhet utendørs. De fungerer også godt innendørs på stands. Våre flagg er av høy kvalitet og tåler tøffe vindforhold. Våre beachflagg leveres komplett med trykk i flere størrelser og fasonger. De er enkle å transportere ettersom de kommer i en praktisk bæreveske. De er også svært enkle å sette sammen og demontere. Beachflaggene har nærmest 100 % gjennomtrykk og er av høy kvalitet.
  • Messevegg: Gi det rette uttrykket med en profesjonell messevegg tilknyttet din messestand eller som en pressevegg ved den røde løperen. Våre messevegger er enkle å installere og monteres i løpet av få minutter. Messeveggene er portable og kommer i en praktisk transportkasse på hjul som gjør den enkel å transportere. Vi leverer høy kvalitet på både trykk og mekanisme. Våre modulbaserte messevegger kan stå alene eller bygges sammen for større eksponeringer.
  • Rollup: En rollup gir deg god synlighet og oppmerksomhet på messer, i butikk og på eventer. En rollup gir svært god oppmerksomhet til en billig penge og er derfor svært populært for de fleste bedrifter og foreninger. Våre rollups har høy kvalitet på både trykk og mekanismen, noe som sikrer lang holdbarhet. De er like enkle å sette opp som å ta ned, og leveres med en praktisk bæreveske som gjør den enkel å transportere.

Kan vi hjelpe deg?

Behøver du hjelp eller vil du vite mer om oss?
Kontakt oss, så kan vi finne en løsning som passer.