Chat with us, powered by LiveChat Gå til innholdet

Messer og utstillinger

Vi er totalleverandør til messer og utstillinger, og leverer gjerne nøkkelferdige løsninger slik at du kan være uthvilt når kundene kommer.

Messer og utstillinger er blant de viktigste markedstiltakene for mange, og da gjelder det å vise seg fra sin beste side.

Hvordan kan vi hjelpe deg?
Våre designere og rådgivere har lang erfaring med å ta merkevarer ut i spennende visuelle konsepter som vekker nysgjerrighet og skaper trafikk.

Vi veileder deg også når det gjelder materialer og tekniske løsninger, og sørger for at alt blir levert der du vil, slik du vil, og til den prisen vi sammen har kommet frem til.

Butikkeksponering og -utstillinger
Slaget står i butikken, heter det, og da er det viktig at du er synlig på en måte som gjør at folk kommer innom og har lyst til å handle hos deg.

La våre eksperter på butikkeksponering og -utstillinger hjelpe deg med å lage et attraktivt konsept og få det produsert i den formen du ønsker.

Messeutstillinger
Messer er brutale. Enten har du en utstilling folk stopper ved, eller så har du det ikke, og må dermed se mesteparten av investeringen gå tapt. Ta oss med på råd når det gjelder utforming og format. Vi har hjulpet flere hundre kunder med attraktive og visuelt spennende messestander og deler gjerne av vår erfaring med deg.

Kan vi hjelpe deg?

Behøver du hjelp eller vil du vite mer om oss?
Kontakt oss, så kan vi finne en løsning som passer.