En pall med 8 pappkasser i 07s profil. Illustrasjonsbilde.

Lager og logistikk

Lang erfaring med lagerhold, pakking og utsendelse i samme lokaler som vår produksjon gir effektive løsninger for våre kunder.

Kontaktskjema

I direkte tilknytning til vår produksjon har vi et stort apparat stående klart for å sørge for at materiellet sendes direkte dit du måtte ønske, men vi kan også ta vare på det for deg. Vi sørger for at ditt markedsmateriell blir lagret, pakket og distribuert – akkurat slik du ønsker at det skal bli gjort. Vårt pakkeri håndterer ikke bare små og mellomstore aktører, men også noen av Norges største merkevarer.

Lagerhold

I vår lokaler tar vi vare på store mengder materiell for våre kunder. Med dedikerte medarbeidere som sørger for riktig registrering og oppbevaring kan du være trygg på at ditt materiell befinner seg i de beste hender. Vi gjennomfører også sjekk av materiellet når det kommer til oss for å sikre at det er akkurat slik du ønsker det når behovet melder seg.

Pakking

En og en eller komplekse kampanjer med flere hundre elementer – vårt pakkeri er tilpasset langt de fleste oppdrag, og kombinerer pakker med lagerførte og nyproduserte varer i en og samme forsendelse. Det gir kostnadseffektive løsninger og mindre administrasjon for våre kunder, men viktigst av alt er vårt fokus på at hver enkelt pakke inneholder akkurat det som er bestilt.

Distribusjon

Vår lange erfaring med å finne den mest fordelaktige forsendelsesmetoden gir våre kunder trygghet for at deres varer kommer frem akkurat dit de måtte ønske – enten det viktigste er kostnader, leveringshastighet eller sikkerhet. Som en stor aktør i markedet kan vi tilby svært gunstige avtaler på transport.