Digitale tjenester

I dag er digitale kanaler en svært viktig kanal for kommunikasjon, og ikke minst for at din målgruppe skal finne deg. 07 Media har siden 1995 jobbet med ulike former for digital kommunikasjon, og er blant de fremste i landet på å kombinere digitale og papirbaserte tjenester.

Digital markedsføring

I dag er digital markedsføring en avgjørende del av de fleste bedrifters forretningsmodell. Er du ikke synlig og tilgjengelig på nett, taper du raskt i konkurranse med dem som er det. I 07 Media har vi den strategiske, kreative og tekniske kompetansen du trenger for å lykkes med din digitale satsing.

Sosiale medier
Synlighet i sosiale medier er for mange bedrifter et spørsmål om å være eller ikke være, men det krever en god strategi og tett oppfølging. Vi hjelper deg i gang med begge deler og tilbyr også kurs i Google Ads, Facebook Ads og andre verktøy.

Landingssider
Landingssider på nettet med en god brukeropplevelse og en gjennomtenkt søkeord-strategi viser seg ofte å være en lønnsom investering. Våre rådgivere og designere hjelper deg med begge deler.

Søkemotoroptimalisering (SEO)
SEO, eller søkemotoroptimalisering, er et av bedriftens viktigste virkemidler for å tiltrekke seg kunder. Med en god og gjennomtenkt SEO-strategi, gjerne i kombinasjon med AdWords, blir du relevant, synlig og tilgjengelig for potensielle kunder.

Vi er Google partner:

07 MediaControl – skreddersydde bestillingsløsninger.

Vår løsning for nettbestilling av markedsmateriell vinner stadig markedsandeler hos merkevareeiere, både store og små. Løsningen skreddersys til hver enkelt kunde, og man tilgjengeliggjør markedsmateriell som er lagerført, men åpner også for muligheten til å skreddersy materiell gjennom en avansert web-to-printløsning. Har kunden flere lokasjoner som jevnlig mottar materiell til for eksempel kampanjer, kan hver enkelt lokasjon lage sin egen inventarliste slik at man sørger for en helt korrekt bestilling. Det sparer både kostnader og transport.

07 MediaControl passer helt ypperlig for de som har flere bestillere i egen organisasjon og som ønsker å ha kontroll på både egen merkevare, men også kostnadene knyttet til disse bestillingene. Vi kan selvsagt også ta hånd om lagerhold, pakking og distribusjon, og du har full kontroll på ditt materiell gjennom MediaControl. Lager og logistikk kan du lese mer om her.

mPublish – effektiviserer publisering i flere medier samtidig.

Å først tilrettelegge innhold for publisering på papir for så å publisere samme innhold på nettet, er både tidkrevende og kostbart. Med dagens teknologi kan man automatisere tilretteleggingen av publisering av innhold for nett og papir – helt eller delvis. 07 har teknologisk spisskompetanse på slike løsninger. I tillegg har vi nærhet til, innsikt i, og kompetanse innenfor de forskjellige produksjonsprosessene.

Vår parallellpubliseringsplattform, mPublish, er en modulbasert plattform som effektiviserer publisering i flere medier, også kalt cross media. Dette gir effektiv sideombrekking og dynamiske løsninger for digitale kanaler, enten vi snakker om hele, eller deler av den trykte teksten. I tillegg kan det kobles til andre moduler for publisering av stillingsannonser, redigeringsmodul, nyhetsmodul, med mer.

mPublish baserer seg på xml og gir således en medieuavhengig database som er forberedt på fremtidens publiseringsbehov.