Chat with us, powered by LiveChat Gå til innholdet

Design

Bruk identitets-, grafisk og digital design som et strategisk virkemiddel for å skape en tydelig og sterk merkevare.

07 Media har den brede kompetansen som virkelig er nyttig for deg. Vi er et av landets største tverrfaglige miljøer med designere, ferdiggjørere og programmerere – alle samlet under ett tak. Teamene våre løser komplekse utfordringer og gir deg gode råd, både på strategisk og teknisk nivå.

Identitetsdesign
I dagens digitale marked er det viktigere enn noen gang å ha en tydelig visuell identitet for ikke å forsvinne i mengden. Vi setter sammen dedikerte team som tar ansvar for hele prosessen – fra strategisk arbeid til applisering. Vi sørger for at du blir synlig og tilgjengelig i ditt marked.

Webdesign
En gjennomtenkt og godt designet nettside kan være forskjellen på fiasko og suksess. Gode nettsider kjennetegnes også ved at de vedlikeholdes over tid, og at de kan tilpasses nye oppgaver og brukerbehov. Hos oss vil du oppleve å jobbe tett med dyktige fagfolk som garantert vil tilføre nettstedet ditt en ny dimensjon.

Grafisk design
Du skal ikke dømme en bok på omslaget, heter det. Sjansen for at magasinet ditt, brosjyren eller katalogen din skal bli lest og likt, er likevel mye større med godt håndverk. Grafisk design handler om å jobbe frem et uttrykk som understøtter budskapet, og hjelper mottageren til å forstå hvem du er og hva du vil si. Hos oss jobber du tett med designerne om å skape akkurat det uttrykket som er riktig for din målgruppe.

Illustrasjon
God illustrasjon gir deg en særegen stil som skiller budskapet ditt ut fra mengden, og hjelper leserne til å forstå poenget ditt. Illustrasjoner kan være nyttige å bruke blant annet i presentasjoner, kampanjer, bruksanvisninger og manualer – som et alternativ eller supplement til bilder. Vi tilbyr en hel rekke forskjellige stilarter og uttrykk, spesialtegnet for å møte ditt behov.

Kan vi hjelpe deg?

Behøver du hjelp eller vil du vite mer om oss?
Kontakt oss, så kan vi finne en løsning som passer.