Tjenester

07 Media tilbyr et enormt utvalg av tjenester og enda flere smarte måter å kombinere dem på. Felles for dem alle er at du får én kontaktperson å forholde deg til som sørger for at jobben blir levert på best mulig måte for akkurat deg. Ta kontakt for å høre mer om hvordan du kan få mest mulig ut av Norges mest komplette kommunikasjonshus.

Smittevern-utstyr

Riktig beskyttelsesutstyr er viktig for å beskytte både de ansatte og de som kommer innom i løpet av en dag. Beskyttelsesutstyret hindrer smittespredning og bidrar til den nasjonale dugnaden vi alle er en del av.

Emballasje

Emballasje og innpakking er viktig, både som merkevare, profilering og som reklameelement.

Menyer

Mat og drikke er viktig, likeså er presentasjon av den. Vi tilbyr utallige løsninger for utforming av menyer, og skreddersyr etter dine behov!

Notatblokker

Gode ideer bør skrives ned i en notatblokk! Vi trykker notatblokker med tekst, logo eller eget design.

Plakater

Ved markedsføring av en hendelse eller et produkt, er plakater en fin måte å vekke oppmerksomhet på hos kunder.

Prospekter

Hvert år selges opp mot 100 000 boliger i Norge! Våre maskiner gir enorme muligheter for utforming av prospekter, enten det er bolig- og eiendomsprospekter eller andre typer prospekter.

Drift og innhold i sosiale medier

Vi hjelper deg med strategi og daglig drift

Trykking av butikkmateriell

Trykking av butikkmateriell har vært et satsningsområde i 07 Media i mange år.

Konvolutter med trykk

Alt kan trykkes på en konvolutt! Konvolutter med trykk får posten din til å skille seg ut, og gir et profesjonelt førsteinntrykk.

Ferdiggjøring

07 Media tilbyr fleste ferdiggjøringstjenestene på markedet – fra de aller enkleste som stifting og falsing, til mer eksklusive løsninger som reliefftrykk, spotlakk og blindpreg.

Skal du trykke brosjyre, hefte eller katalog?

07 Media har solide røtter i boktrykkerkunsten og er et av landets ledende fagmiljøer. Vi trykker bøker både for forlag, bedrifter og private utgivere.

Trykking av bøker

07 Media har solide røtter i boktrykkerkunsten og er et av landets ledende fagmiljøer. Vi trykker bøker både for forlag, bedrifter og private utgivere. Vi er svært konkurransedyktige på kvalitet, leveranse, pris og service. 

Design

Bruk identitets-, grafisk og digital design som et strategisk virkemiddel for å skape en tydelig og sterk merkevare.

Lager og logistikk

Lang erfaring med lagerhold, pakking og utsendelse i samme lokaler som vår produksjon gir effektive løsninger for våre kunder.

Reklame

Vi hjelper deg å utnytte kanalene best mulig for å nå kunden.

Trykkeri

07 Media er Norges største trykkeri med solide røtter i trykkeribransjen. Kan det trykkes, kan vi levere det!