Til topps med nyskapende prosjekt

Brosjyrer til Øya festivalen. Foto.

Gullblyanten: To gull, et sølv og en bronse, samt Brings DM-pris
HP Inkspiration Awards 2018 for region Nord-Europa: Seier i kategorien «Brosjyrer/flyers og kataloger».

En av de tingene som er spesielt med Øyafestivalen, er at den foregår midt i hjertet av Oslo. Øya er Oslo, Oslo er Øya. Vi ville at artistene skulle få oppleve hvor fint det er i Oslo når de besøkte byen under festivalen, og at oppholdet deres skulle bli så bra som mulig.

Ingen kjenner Oslo bedre enn de som bor her, og ingen kjenner artisten bedre enn fansen. Derfor ba vi dem dele sine beste Oslo-tips med sin favorittartist, og samlet de beste forslagene i ti helt unike og personlige Oslo-guider som vi ga Lana Del Rey, Mac DeMarco, Madlib, The xx, Ryan Adams, Danny Brown, Feist, Young Thug, Pixies og MØ når ankom Oslo.

Hver bok er helt unik i både innhold og design, og er trykket eksklusivt til artisten. Alle andre kan bla i de digitale utgavene, som er tilgjengelige her: http://oyaoslo.no/

Vi er veldig stolt over både å bli valgt til Anoraks samarbeidspartner og det resultatet som kom ut av dette prosjektet – ikke bare ble det en vellykket kampanje, men den høstet også fem priser i Gullblyanten for året 2017 og gikk til topps i HP Inkspiration Awards 2018.