Fire blå streker som skal symbolisere tekst. Illustrasjon.

Tekstproduksjon, teksthjelp og tekstforfatter

Å lage gode tekster er en viktig del av markedsføringen for enhver bedrift. Tekstene skal være salgsutløsende, skape tillit og fungere merkevarebyggende. I 07 Media har vi lang erfaring med skriftlig kommunikasjon, og hjelper deg gjerne med hva du bør si og hvordan du bør si det.

Kontaktskjema

Profesjonelle tekstforfattere

Hos oss jobber tekstforfattere og innholdsprodusenter som leverer tekst og innhold til alt fra nettsider og kampanjer til brosjyrer og innholdsmarkedsføring. 

Korrekturlesing og tekstvask

Det er ikke alltid lett å oppdage egne skrivefeil. Derfor er det lurt å la noen andre lese over tekstene dine før publisering eller trykking. Vi har korrekturlesere som går grundig gjennom teksten og er særlig oppmerksomme på rettskrivning, setningsbygning og ordvalg. Teksten skal ikke bare være korrekt, men også konsekvent, tydelig og lett å lese.

Søkemotoroptimalisert tekst til nettside

Å produsere gode tekster for web kan være særlig krevende. For at nettsiden din skal rangere godt i søkemotorer som Google er det viktig at du velger de riktige ordene og frasene som viser at ditt innhold er relevant for det aktuelle Google-søket. Kort og godt må tekstene dine fortelle søkemotoren hvorfor akkurat din nettside bør løftes opp i resultatlisten. Vi har lang erfaring med søkemotoroptimalisering (SEO), og hjelper deg gjerne med å skrive tekster som gir deg mer synlighet på nett.