Tekstproduksjon, teksthjelp og tekstforfatter

Fire blå streker som skal symbolisere tekst. Illustrasjon.

Å lage gode tekster er en viktig del av markedsføringen for enhver bedrift. Tekstene skal være salgsutløsende, skape tillit og fungere merkevarebyggende. I 07 Media har vi lang erfaring med skriftlig kommunikasjon, og hjelper deg gjerne med hva du bør si og hvordan du bør si det.

Profesjonelle tekstforfattere

Hos oss jobber tekstforfattere og innholdsprodusenter som leverer tekst og innhold til alt fra nettsider og kampanjer til brosjyrer og innholdsmarkedsføring.

Bilde
Korrekturlesing og tekstvask

Korrekturlesing og tekstvask

Det er ikke alltid lett å oppdage egne skrivefeil. Derfor er det lurt å la noen andre lese over tekstene dine før publisering eller trykking. Vi har korrekturlesere som går grundig gjennom teksten og er særlig oppmerksomme på rettskrivning, setningsbygning og ordvalg. Teksten skal ikke bare være korrekt, men også konsekvent, tydelig og lett å lese.

Søkemotoroptimalisert tekst til nettside

Søkemotoroptimalisert tekst til nettside

Å produsere gode tekster for web kan være særlig krevende. For at nettsiden din skal rangere godt i søkemotorer som Google er det viktig at du velger de riktige ordene og frasene som viser at ditt innhold er relevant for det aktuelle Google-søket. Kort og godt må tekstene dine fortelle søkemotoren hvorfor akkurat din nettside bør løftes opp i resultatlisten. Vi har lang erfaring med søkemotoroptimalisering (SEO), og hjelper deg gjerne med å skrive tekster som gir deg mer synlighet på nett.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss