Strategisk design og rådgivning

Et veggur med identitetsdesign fra 07. 07 logo i stedet for tallene 3, 6, 9 og 12. Illustrasjonsbilde.

Hvis du ønsker rask vekst, trenger du en sterk merkevarestrategi. Enten du skal lansere et nytt produkt, starte en ny bedrift eller videreutvikle en gammel, ja, så trenger du en fullstendig merkevareplattform som vil hjelpe deg på veien til suksess. 07 Media stiller med eksperter innen strategisk design og rådgivning.

Komplette tjenester innen strategisk design og rådgiving

En merkevarestrategi kan være omfattende eller enkel – alt etter tids- og budsjettrammer. Vi har god erfaring med at man kommer langt med det siste.

Vi tar gjerne en prat med deg for å se nærmere på hvordan våre strategiske designere kan hjelpe din merkevare. Uansett hvor du er i prosessen, er vi sikre på at vårt team vil løfte din merkevare og skape en sterk identitet på tvers av kanaler. Ta gjerne kontakt med oss!

Bilde
Vi skaper din unike merkevare!

Vi skaper din unike merkevare!

Vi vet at en bedrift, et produkt eller en tjeneste kun er like bra, eller kjent, som selve merkevaren. Vi hjelper deg med å skille deg ut i et konkurranseutsatt marked eller bransje.

Vi skaper retning og mål for din virksomhet

Vi skaper retning og mål for din virksomhet

Våre strategiske rådgivere hjelper deg med merkevarestrategi for å nå dine mål! Ta kontakt, vi vil gjerne svare på alt du trenger å vite, slik at du får laget en mest mulig effektiv løsning for deg og din bedrift. Du hører fra oss innen 24 timer, som oftest tidligere.

Vi skaper rett følelse til din merkevare!

Vi skaper rett følelse til din merkevare!

Våre designere har erfaring med utforming av visuelle identiteter fra mange ulike bransjer. La oss utforme din visuelle identitet!

La oss lage noe sterkt sammen!

La oss lage noe sterkt sammen!

Ved å bruke 07 Media som ditt byrå for strategisk design, får du også Norges største og beste trykkeri i ryggen. Det gjør det enkelt å implementere strategien. Vi har verktøyene og maskinene til å trykke og produsere alt av markedsmateriell for din merkevare.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss