Stor takk og varm påskehilsen til alle våre kunder 💙

Som stolt leder av den store 07-familien, skulle jeg ønske dere kunne vært flue på veggen og sett stjernene i øynene på våre dyktige designere når de gyver løs på nok et drømmeoppdrag, sett gløden til våre front- og backendutviklere når de koder opp de feteste nettsider, eller opplevd våre trykkere og ferdiggjørerne som alltid strekker seg liiitt ekstra for å finjustere maskinene slik at magasinet, plakaten eller visittkortet skinner som fortjent. Ja, da tror jeg også dere hadde forstått at min takknemmelighet overfor dere er 100% genuin!

Holde hjulene i gang

For i disse krevende tider handler det ikke bare om faglig dyktighet, men om å beholde arbeidsplasser og holde hjulene i gang. Det hadde vi ikke klart uten dere. Derfor gleder det en toppleders hjerte å se alle de gode tilbakemeldingene vi får daglig på vår service, vår leveransedyktighet og høye kvalitet.

Trykkeri og byråtjenester

Det er ingen hemmelighet at det siste året har bydd på flere utfordringer, pushet oss alle til å tenke nytt og til å satse i nye retninger. Vi opplever blant annet en tiltagende etterspørsel etter byråtjenester som design, kommunikasjon og markedsføring i digitale kanaler og ikke minst behovet for design og utvikling av oppdaterte, freshe nettsteder og nettbutikker. Alt dette leverer vi i stor skala.

Vi er nok mest kjent som Norges største trykkerivirksomhet, og da føles det ekstra godt å få bekreftelse fra våre kunder om at 07 også leverer relevante, digitale publiseringsløsninger, design i toppsjiktet og kommunikasjonsbehov på alle flater til terningkast … 7!

Stor takk til alle dere som kom til oss da behovet for smittevernutstyr plutselig meldte seg. Våre rådgivere og produksjonseksperter snudde seg raskt, og leverte smittevernsprodukter med lynets hastighet, gjennom produksjon av blant annet beskyttelsesvisir i eget hus

" Stor takk til alle dere som kom til oss da behovet for smittevernutstyr plutselig meldte seg.

Nedstengning

Det har nå gått ett år siden landet, og verden for øvrig, stengte ned, og vi vet at mange av våre kunder og bransjekolleger har det enda tøffere enn oss. Vit at vi heier på dere, vi bryr oss, og vi savner å kunne møte dere ‘live’.

Nå håper vi alle at hverdagen snart åpner opp for nye samarbeid, at vi igjen får mulighet til å treffes ansikt til ansikt. Når det skjer, lover jeg en skikkelig markering! Stay tuned!
Inntil da; ønsker jeg dere en finest mulig fredag og helg – og påske rundt hjørnet!

Only admnistrator owned posts can execute the [includeme] shortcode. This message is shown only to administrators.