Sølv til 07 Media i EcoVadis

I juni ble 07 Media tildelt sølv i EcoVadis for arbeidet vi har gjort med bærekraft og samfunnsansvar. Med en plassering blant topp 9% av trykkeriene EcoVadis har rangert over hele verden, må det være lov å si at vi er stolte, og at vi dermed kan feire at nok et miljømål er nådd.

Vårt ansvar å gå foran

I 07 jobber vi hele tiden for å ta ansvar for miljøet og den påvirkningen vi har på natur og miljø. Våre miljøtiltak er viktige satsningsområder, og vi jobber kontinuerlig med å optimalisere våre produkter og tjenester så de står i tråd med kundenes krav, myndighetenes miljøkrav, og hva som er teknisk mulig. 07 Media er en av de største aktørene i sin bransje, og med det følger et stort ansvar. Vi går foran for å minimere vårt klimafotavtrykk, og også for å sikre en mer bærekraftig drift.

 

Les mer om våre miljømerker

Hva er EcoVadis?

EcoVadis er et internasjonalt sertifiseringsselskap som evaluerer og rangerer selskaper verden over basert på bærekraft og  samfunnsansvar. Siden oppstarten i 2007 har EcoVadis vokst til å bli verdens største og mest pålitelige leverandør av  bærekraftsvurdering for bedrifter. Selskapet har et stort nettverk i over 160 land bestående av over 90 000 rangerte selskaper innenfor over 200 ulike sektorer. Ved å ta utgangspunkt i hovedområdene miljø, arbeidsmiljø og menneskerettigheter, etikk og bærekraftig innkjøp, gir de selskaper en score mellom 0 og 100. Basert på poengsummen får selskapet tildelt en medalje i platinum, gull, sølv eller bronse.

Les mer om EcoVadis

Nye miljømål

Første gang vi ble evaluert i 2021, endte vi opp med bronse. Siden da har vi jobbet med områder som bærekraft, likestilling og  informasjonssikkerhet, og vi kan med stolthet si at et nytt miljømål er nådd med denne oppgraderingen til sølv. Med en poengsum høyere enn 66/100 ligger vi blant de 9 prosent beste selskapene i verden – og kun ett poeng unna gull.

Sølvmedaljen gir oss en ekstra motivasjon til å fortsette det viktige bærekraftsarbeidet, og i 2023 går vi for gull!

Vil du vite mer om vårt miljøarbeid?

Du er kanskje også interessert i

Samfunnsansvar, bærekraft - kvalitet og arbeidsinkludering

Som en av de største aktørene i vår bransje har vi et ekstra ansvar for å gå foran. Derfor jobber vi målrettet med to hovedtemaer innen bærekraft: miljø og samfunnsansvar. Målet er å bidra til samfunnet.

Arbeidsglede - de mest verdifulle tingene er gratis

Energien og motivasjonen stiger merkbart når vi igjen kan samle våre kolleger på kontoret. Det er jo det gode samarbeidet og følelsen av fellesskap som bidrar til både trivsel og godt arbeidsmiljø på vår arbeidsplass.

Ett av Norges største trykkeri - med fokus på topp kvalitet

Vi er stolte over vår spisskompetanse innenfor alle våre trykketjenester; digitale- så vel som offset! Med vår innovative og moderne maskinpark produserer og leverer vi alt fra store til små opplag, og alle formater. ​