En fiktiv nettside hvor et forstørrelsesglass uthever en del av skjermen. Overskriften sier "Utnytt SEO maksimalt!". Illustrasjonsbilde.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Hvor begynner vi å lete når vi er på jakt etter en vare eller tjeneste? Jo, vi går til søkemotorene – de fleste av oss til Google. Derfor er det avgjørende at din nettside kommer så høyt som mulig opp i søkeresultatene når folk søker etter varer og tjenester du tilbyr.

Vi hjelper deg gjerne med å oppnå bedre synlighet i søkemotorene gjennom målrettet arbeid med søkemotoroptimalisering (SEO). Våre dyktige rådgivere kartlegger hvilke tiltak som vil gi resultater for din bedrift, og hjelper deg med å implementere endringene på nettsiden.

Kontaktskjema

Hva er SEO?

Søkemotoroptimalisering, forkortet SEO, handler om å tilrettelegge for at nettsiden din kommer høyest mulig opp i resultatlisten i søkemotorene. På denne måten får du mer trafikk inn til nettsiden din, noe som betyr flere besøk, økt merkevarekjennskap og sannsynligvis også flere salg og nye kunder. Vinn-vinn, ikke sant?

Få hjelp med søkemotoroptimalisering

Vi har dyktige fagfolk med mange års erfaring innen optimalisering av nettsider og nettbutikker. Vi vet hva som kreves for at Google skal rangere siden din høyere, og deler gjerne av kunnskapen vår. Du velger selv om kun ønsker en SEO-analyse og strategi for så å implementere endringene selv, eller om du ønsker at vi skal ta på oss hele oppgaven. Det er opp til deg!

SEO-analyse og rapport

Før man går i gang med søkeoptimaliseringen, er det viktig å vite hvilket utgangspunkt man har å jobbe ut ifra. Vi hjelper deg med å få utført en analyse som tar for seg søkeordene dine og hvordan nettsiden din rangerer sammenlignet med konkurrentene dine. Analysen danner grunnlag for en plan med tiltak om hvordan du bør gå frem for å øke synligheten din. 

SEO-rådgivning fra våre konsulenter

Det finnes (dessverre) ingen magisk trylleformel for økt synlighet i Google. Søkemotoroptimalisering består av mange ulike elementer, og det kan derfor være fort gjort å gå seg vill i jungelen av tips og guider. Om du trenger noen å sparre med underveis i arbeidet, stiller vi gjerne opp med gode råd og veiledning på veien.