Skilting

Som et av landets ledende fagmiljøer innen skilt og dekor er vi eksperter på visuelle konsepter. Vi leverer skreddersydde løsninger innen foliedekor, storformat, digitale skjermløsninger, fasadeskilt og innvendig skilting. Gi oss gjerne en utfordring!

Våre moderne produksjonsløsninger lar oss produsere skilt og dekorløsninger i så å si alle størrelser og formater. Bare fortell oss hva du trenger! Vi sørger for at du får den beste løsningen til ditt behov, og hjelper deg helt fra idé til ferdig produsert og montert produkt.

Digitale skilt og skjermløsninger

Digitale skilt og infoskjermer er på god vei til å erstatte den trykte plakaten og de statiske skiltene. Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen!

Veggdekor og foliedekor

Skal du dekorere dine butikk- eller kontorlokaler? Foliedekor og veggdekor er en god måte å sikre et lekkert, praktisk og trygt lokale for kunder og ansatte. 07 Media produserer og leverer alt av spesialtilpassede løsninger innen foliedekor og veggdekor.

Messemateriell til stands og messer

Hvordan sørger du for at din bedrift blir lagt merke til på messer, stands, konferanser og arrangementer? Hvordan skaper du et inntrykk som blir husket? Med profesjonelle profileringsartikler og reklamemateriell er du allerede godt på vei!

Rollup med eget design

En roll-up kan brukes over alt! Du finner dem på messer og konferanser, i butikker, på skoler og i resepsjoner. Og det er ikke uten grunn. En roll-up er ikke bare en kostnadseffektiv måte å få frem budskapet ditt, men den er også enkel å transportere og lett å montere.

Utvendig skilting og fasadeskilt

Et fasadeskilt er bedriftens ansikt mot verden og kan være et viktig tiltak for å øke synlighet og tilgjengelighet i gatebildet. Når så du sist en butikk eller restaurant uten utvendig skilting?

Banner med logo og trykk

Et banner kan brukes til det meste! Det kan henge både ute og inne, og bidrar til å synliggjøre ditt budskap. 07 Media trykker bannere i alle størrelser, med god kvalitet og lang levetid til en fornuftig pris.

Bildekor og bilfoliering

Profildekor på firmabiler og andre kjøretøy er en effektiv måte å bli synlig på når du er ute på veien. Vi utfører alt innen foliering av kjøretøy, og hjelper deg gjennom hele prosessen – fra idé og design til produksjon og montering.

Beachflagg med logo og trykk

Et beachflagg eller strandflagg er en rimelig og effektiv måte å få frem ditt budskap. Beachflagget kan brukes over alt hvor du vil tiltrekke deg oppmerksomhet, både innendørs og utendørs, sommer som vinter. Flaggene er raske å montere, og kan brukes på alle typer underlag.

Innvendig skilting

Skilt skal vise vei, skape oppmerksomhet og sørge for at kunder eller gjester finner det de leter etter. Derfor er innvendig skilting et godt redskap for å oppnå økt salg, høyere kundetilfredshet og sterkere identitet.

Vindusfolie og vindusdekor

Flere og flere bedrifter får øynene opp for dekorering av vinduer! 07 Media leverer folie og dekorelementer til vindu og glass i alle størrelser og former. Vi designer, produserer og monterer dekoren for deg, slik at du får det akkurat slik du ønsker.

Flagg med logo og reklame

Et reklameflagg fanger oppmerksomhet der det vaier i vinden. Flagget kan heises høyt i luften og sees fra lang avstand, eller det kan monteres direkte på bygningsfasader eller innendørs i butikker og restauranter. Bare fantasien setter grenser!