Skilt

Et skilt med tekst som viser 07s logo som lysskilt, Illustrasjonsbilde.

07 Media tilbyr alt innen innvendig og utvendig skilting, inkludert fasadeskilt. Uansett om du trenger skilt til butikk, restaurant, hotell eller kontor har vi i 07 Media løsninger for å gjøre ditt budskap synlig og tilgjengelig. Vi er en av bransjens mest erfarne leverandører av skilt- og dekorløsninger til så å si alle typer bruk og behov.

07 Media gjør ditt budskap synlig og tilgjengelig!

07 Media er en av bransjens mest erfarne leverandører av skilt- og dekorløsninger innvendig så vel som utvendig. Vi hjelper deg å lage en gjennomtenkt løsning som viser bedriften din fra sin beste side. Fra design og tilpasning til materialvalg og montering! Vi leverer skilt med tekst i alle former og fasonger, og til all slags bruk. Noen av skiltene vi kan levere er for eksempel; butikkskilt, dørskilt, navneskilt, plateskilt, informasjonsskilt, logoskilt, skilt med og uten lys, og skiltguider.

07 Media leverer også digitale skilt og skjermløsninger.

Bilde
Skilting med logo og design

Skilting med logo og design

Vi tilpasser skiltet etter din bedriftsprofil og logo, uansett hvor stort eller lite skilt du trenger! Vi kan lage skiltløsninger med spesialtilpassede former og farger, for å sørge for at din identitet lyser gjennom skiltingene i lokalene.

Skiltmaterialer

Skiltmaterialer

Våre skilt tåler vær og vind! Vi leverer skiltløsninger av høy kvalitet som sikrer lang varighet og levetid på skiltene. Vi leverer skilt med tekst i mange ulike materialer, som for eksempel akryl, aluminium, stål, glass eller tre. Her er det stort sett bare fantasien som setter grenser!

All skilting med tekst

All skilting med tekst

Vi leverer skilting med tekst i alle former og fasonger, og til all slags bruk! Våre moderne produksjonsløsninger lar oss produsere skilt med tekst i alle størrelser og formater. Fra butikkskilt, dørskilt, navneskilt, plateskilt, informasjonsskilt, logoskilt, til skilt med og uten lys, og skiltguider. Bare fortell oss hva du trenger!

Fra idé til ferdig montering

Fra idé til ferdig montering

Uansett om du skal dekorere et helt bygg eller bare trenger et nytt skilt til resepsjonsområdet – så hjelper vi deg gjennom hele prosessen. Vi har erfarne prosjektledere og designere som vil finne de beste løsningene for ditt lokale, og en effektiv produksjonsavdeling som står for konstruksjon og produksjon av det du trenger, og våre montører kan komme og montere skiltene for deg, slik at du kan være trygg på at skiltene  blir montert etter riktige standarder.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss