Skap julestemning på kontoret med dekorative trykksaker!

Gjør det lille ekstra, og skap julestemning på kontoret med bærekraftige trykksaker! Etter lang tid med Teams-møter og kolleger på hjemme- og bortekontor, er vi ENDELIG klare for å treffe hverandre igjen. Vi tipper dere er som oss, og gleder dere til at medarbeiderne skal samles til gløgg og julequiz i desember, og så klart blir det skikkelig kick-off og julebord også!
Vi hjelper deg med å skape god julestemning.

Her er noen tips til hvordan du kan skape julestemning på kontoret på 1-2-3:

1. Kontorlandskapet blir raskt og effektivt forvandlet til en skog av julestemning med dekor i miljøvennlig *Valchromat, et naturlig organisk farget materiale, helt uten giftstoffer.
Rester etter skogbruksindustri som furuspon og småstammer utnyttes for å lage disse nydelige juletrærne. De produseres etter standard EN120 og er E-1godkjent.

Og du? Disse kan lagres flatpakket og gjenbrukes i mange år.
Trærne leveres i to størrelser; høyde 20 cm og 30 cm, og kan bestilles i sett med 10 stk.
Kanskje du vil trykke bedriftens logo på også?

2. Figurskjærte julestjerner og snøkrystaller skaper julestemning i vinduer og tak.
Disse dekorative produktene skjæres ut i 5mm PVC med hull for enkel oppheng. PVC er et holdbart materiale som gjør at denne julepynten kan tas fram til jul i flere år framover.
Plasser flere sammen, i ulike høyder og skap ditt unike uttrykk!
7 slag hører jo julen til, og disse dekorelementene leveres i sett med 7 stk; 2 stk 110cm, 2 stk 90cm og 3 stk 70cm.

Julestjerne og snøkrystall

3. Vis at du bryr deg om dine medarbeidere gjennom å gi hver og én en unik julehilsen, og ikke glem å sende en hilsen til dine kunder og samarbeidspartnere – vi har jo tross alt kommet oss gjennom denne spesielle tiden sammen! Én alltid kjærkommen gave, kan være notatbøker eller takkekort, personifisert med navnet til mottakeren på.

07 skaper inspirerende øyeblikk i julen!

Skal du skape julestemning på kontoret eller i forbindelse med et arrangement, kan vi hjelpe deg med alle dine behov! Vi kan designe og produsere dekor, gavekort, kort og emballasje.  Vi er Norges mest allsidige trykkeri . Vi leverer og sender over hele landet!
Hva blir din unike julehilsen i år?

Be om pris på juletrær, julekort eller annen dekor!