To rollups med 07 sine profilelementer. Illustrasjonsbilde.

Rollup med eget design

En roll-up kan brukes over alt! Du ser dem på messer og konferanser, i butikker, på skoler og i resepsjoner. Og det er ikke uten grunn. En roll-up er ikke bare en kostnadseffektiv måte å få frem budskapet ditt, men den er også enkel å transportere og lett å montere. Perfekt når du er på farta!

I 07 Media har vi lang erfaring med å produsere rollups og annet materiell til stands og messer. Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for akkurat ditt behov, og leverer din rollup til en god pris med rask leveringstid.

Kontaktskjema

Design av rollup

Vår designer bruker din logo og merkevare til å utforme en rollup med et tydelig budskap som står i stil til din profil. Om du allerede har en trykkeklar fil kan du selvsagt kontakte oss for produksjon og levering – det er opp til deg. 

Spesialtilpassede løsninger

Du velger selv hvilken type rollup du trenger, basert på budsjett og behov. Vi kan trykke rollups med ensidig eller tosidig trykk, i ulike størrelser og av ulike kvaliteter. Du kan også bestille rollupen med eller uten bæreveske. 

Størrelser på rollup

Vi leverer rollups i de fleste størrelser og formater. Den vanligste varianten er likevel en klassisk rollup i 85 x 200 cm. Denne størrelsen anbefales til deg som ønsker en rimelig rollup i god kvalitet.

Montering av rollup

En rollup består av en aluminiumskassett og et opptrekkbart banner som enkelt kan dras opp av aluminiumskassetten og festes i stående posisjon. Mekanismen i rollupen har litt motstand slik at rollupen trekkes sammen automatisk når den skal demonteres. Enkelt og praktisk!

Leveringstid og produksjon

Vi produserer ved våre produksjonsavdelinger i Oslo, Kristiansand og på Aurskog. Siden vi produserer her hjemme i Norge kan vi tilby kostnadseffektive løsninger og kort leveringstid. Hva er vel bedre enn det?

Bestille rollup

Ta kontakt med oss for et konkurransedyktig pristilbud tilpasset dine ønsker og behov. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen!

Bytte design på rollupen

Har du allerede en rollup liggende? Da hjelper vi deg gjerne med å bytte ut designet på selve banneret, mens du slipper å betale for en ny aluminiumskassett. En praktisk og kostnadseffektiv løsning!