Rollup med eget design

To rollups med 07 Media sine profilelementer. Illustrasjonsbilde.

I 07 Media har vi laget roll-ups og annet materiale til stands og messer i mange år. Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for akkurat ditt behov, og leverer din roll-up til en god pris med rask leveringstid. Les mer om annet markedsmateriell eller butikkmateriell vi kan levere.

Ditt behov, våre løsninger!

Våre designere bruker din logo og merkevare til å utforme en roll-up med et tydelig budskap som står i stil til din profil.

Har du allerede en roll-up liggende hjelper vi deg gjerne med å bytte ut designet på selve banneret. Da slipper du å betale for en ny aluminiumskassett. En praktisk og kostnadseffektiv løsning!

Om du allerede har en trykkeklar fil kan du selvsagt kontakte oss for produksjon og levering!

Ta kontakt med oss for et konkurransedyktig pristilbud tilpasset dine ønsker og behov. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen!

Bilde
Spesialtilpassede roll-ups

Spesialtilpassede roll-ups

Vi kan trykke opp bannere med ensidig eller tosidig trykk, i ulike størrelser og av ulike kvaliteter. Du velger selv hvilken type du trenger, basert på budsjett og behov. Du kan også bestille med eller uten bæreveske.

Alle størrelser og formater

Alle størrelser og formater

Vi leverer roll-ups i flere størrelser og formater. Den vanligste varianten er 85 x 200 cm, og denne størrelsen anbefales til deg som ønsker et rimelig produkt i god kvalitet.

Montering av roll-ups

Montering av roll-ups

En roll-up består av en aluminiumskassett og et opptrekkbart banner som enkelt kan dras opp av kassetten og festes i stående posisjon. Mekanismen har litt motstand slik at den trekkes sammen automatisk når den skal demonteres. Enkelt og praktisk!

Leveringstid og produksjon

Leveringstid og produksjon

Vi produserer ved våre produksjonsavdelinger i Oslo, Kristiansand og på Aurskog som gjør at du kan sette «Trykt i Norge»-merket på dine trykksaker. Siden vi produserer her hjemme i Norge kan vi tilby kostnadseffektive løsninger og kort leveringstid.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss