Visittkort med kobberfolie

.skjult{display: none;}
.skjult{display: none;}

.skjult{display: none;}

.skjult{display: none;}

.skjult{display: none;}

Visittkort er ikke bare et kort som inneholder opplysninger om deg og bedriftens adresse, telefon og hjemmeside. Visittkortet representerer deg og det bør derfor være noe du kan være stolt av. Når du legger igjen visittkortet ditt legger du også igjen en liten bit av deg selv.

Visittkort kan trykkes både med digitaltrykk og offsettrykk. Digitaltrykk i vår digitaloffset gir et utrolig godt resultat for trykking av visittkort på alle papirkvaliteter. Digitaltrykk trykkes enten i fire farger (cmyk) eller sort trykk.

PANTONE: Vi lager også visittkort i offset med Pantone-farger. Mange reklamebyråer og grafiske designere velger Pantone fremfor fire farger (cmyk), da dette sikrer nøyaktig den samme fargen hver gang. Pantone er et fargereferansesystem hvor hver farge har sin egen unike kode.

DIGITAL OFFSET: Visittkort som trykkes i vår digitaloffset kan etterbehandles med UV-lakk, pp-folie, blindpreg, stanses, UV-spotlakk, folietrykk av metallicfolie, og varmpreg. Ved trykking av visittkort i vår digitaloffset kan kortene til og med leveres på dagen.

OFFSET: Visittkort som trykkes i offset kan etterbehandles med UV-spotlakk, pp-folie, blindpreg, stanses, folietrykk av metallicfolie, og varmpreg. Visittkort som trykkes i offset enten i Pantone eller fire farger (cmyk) har tørketid på opptil 3 dager før de kan renskjæres for levering. Dette er kun for at kvaliteten skal være optimal.

Her er det bare fantasien som setter grenser. Se vårt galleri av visittkort for inspirasjon.

Nettopp på grunn av visittkortets hendige størrelse og lave pris, er det et av de mest effektive verktøyene for å presentere deg og din bedrift. Gjør ekstra inntrykk med kobberfolie!