Softcover fotobok

En bok kan være så mangt og romme så meget, og er det en ting vi har forstått så er det at folk er forskjellig – og det er bøker også. 07 Media er stolte av å ha levert mange fine bokopplag oppgjennom årene. Ingen opplag for små og ingen opplag for store, god kvalitet på trykk og utførelse. Alltid!

Vi har egen limfresmaskin, så bøker med softcover bundet med limfres kan vi levere veldig raskt. Men dersom du ønsker en mer solid bok med hardcover og trådheft, for eksempel trukket med skinn eller stoff og i 4-fargers trykk, så har vi dyktige bokbindere som skreddersyr oppdraget etter våre ønsker, spesifikasjoner og behov. Det tar bare litt lenger tid.

Vi hører på deg og det du ønsker å formidle, og sammen enes vi om papirkvalitet, pris og ønsket sluttresultat. Mange kunder har funnet veien til 07 Media og realisert sin historie, sin bryllupsbok, sin jubileumsbok eller sitt kunstverk. Da står vi og våre maskiner klar til disposisjon, og produksjonsteamet higer etter å sette i gang med sitt håndverk for å sikre deg et flott sluttresultat.

Bøker egner seg også veldig godt med digital spottlakk, foliepreg eller blindpreg hvis det skulle være et ønske. Ikke nøl med å ta kontakt, vi hjelper deg med din bok i akkurat det opplaget du ønsker deg.

Hardcover bok med kunsttrykk? Softcover fotobok? Valget er ditt!