Omslagsmapper med mange variabler

.skjult{display: none;}
.skjult{display: none;}

.skjult{display: none;}

.skjult{display: none;}

.skjult{display: none;}

Vår erfaring med papir gjør at vi er ekstremt gode på å finne og velge det som måtte passe deg best. Mappene skal kanskje ha ulike antall klaffer, visittkortlommer eller ha en unik form. Sammen finner vi en god løsning for dine omslagsmapper.

Vi kan produsere mapper i digitaltrykk og offsettrykk. Disse to trykkmetodene lar seg hos oss enkelt kombinere med andre iøynefallende trykketeknikker, som for eksempel digital spottlakk, foliepreg, blindpreg eller utstansing. Vi har mangfoldige suksessoppdrag bak oss, så rådfør deg gjerne med oss angående ditt kommende prosjekt. Fortell oss hva du ønsker eller send oss din fil, så lander vi trygt og godt med ditt oppdrag. Den helt enkle omslagsmappen uten ekstra teknikker fortjener også vår fulle oppmerksomhet.

Med trykkmaskiner helt i toppskiktet og et passende papir i god kvalitet, blir sluttresultatet alltid bra. Noen opplag krever litt planlegging, så ring oss gjerne tidlig i prosessen hvis mulig, slik at vi sikrer å ha riktig papir i hus mens dere jobber med layout og planlegging. Andre opplag kan vi levere «på timen» omtrent hvis det trengs, da med papir vi har på lager. Vi elsker fornøyde kunder og vi digger å levere som forventet – eller bedre!

Ta kontakt, så hjelper vi deg!

07 Media trykker alle typer konferansemapper, salgsmapper og omslagsmapper. Etter 40 år i bransjen drives vi av lek og lidenskap for trykkerifaget.