Ølbrikke

.skjult{display: none;}
.skjult{display: none;}

.skjult{display: none;}

.skjult{display: none;}

.skjult{display: none;}

Noen oppdrag kan ikke kategoriseres helt. Som ølbrikker, popkornesker, instagram-rammer, spillkort, anbudsdokumenter, papirvimpler, pølsepapir og skrapelodd. Ta kontakt og forklar din idé, så gjør vi vårt beste for å realisere den i form av trykksaker!

Med vår fleksibel produksjon kan vi enkelt kombinere alle trykksaker med iøynefallende trykketeknikker, som for eksempel digital spottlakk, foliepreg, blindpreg eller utstansing.

Vi har mangfoldige suksessoppdrag bak oss, så rådfør deg gjerne med oss angående ditt kommende prosjekt. Fortell oss hva du ønsker eller send oss din fil, så lander vi trygt og godt med ditt oppdrag. Trenger du hjelp med å sette opp eller designe noe, hjelper vi også med det!

Noen opplag krever litt planlegging, så ring oss gjerne tidlig i prosessen hvis mulig, slik at vi sikrer å ha riktig papir i hus mens dere jobber med layout og planlegging. Andre opplag kan vi levere «på timen», da med papir vi har på lager. Vi elsker fornøyde kunder og vi digger å levere som forventet – eller bedre! Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Selv etter 40 år i bransjen drives vi av lek og lidenskap for trykkerifaget. Vår erfaring med papir gjør at vi er ekstremt gode til å finne og velge det som måtte passe deg best for å få best mulig resultat til budsjettert pris og med ønsket utfølelse. Enten det skal være billig og bra, eller eksklusivt og helt unikt.