Notatblokk med utstansing

Skreddersy din notatblokk ved å legge til tekst, logo eller eget design. Den kan fungere som en gave til foretningsforbindelser og bør være et fast inventar på et møterom. Vi kan produsere notatblokker i små og store volumer og i mange ulike varianter. Kanskje du vil ha en spiralheftet blokk? En limfrest blokk? Eller en blokk med avrundet hjørne? Vi fikser!

Vi lager også notatblokker i offset med Pantone-farger. Mange reklamebyråer og grafiske designere velger Pantone farger fremfor fire farger. Pantone er et fargereferansesystem hvor hver farge har sin egen unike kode. Dette sikrer nøyaktig den samme fargen hver gang!

For de som ønsker å utmerke seg spesielt, leverer vi flotte, eksklusive notatblokker med PP-folie i matt eller blank utfølelse, foliepreg eller blindpreg. Foliepreg med for eksempel metallicfolie gjør overflaten spesielt flott. Blindpreg er en spennende teknikk hvor for eksempel logoen eller emblemet på en notatblokk kan utheves eller senkes i papiret og gi en kul uttrykk. UV-spotlakk er blank eller matt lakk som fremhever deler på trykksaken og skaper en fresh effekt – her er det bare fantasien som setter grenser!

Gode ideer bør skrives ned i en notatblokk!