Invitasjoner

Personlige invitasjoner
Enten det er bursdag, dåp, fest eller andre anledninger, er detaljer viktige. Et gjennomført tema fra innbydelse til bordkort og takkekort, kan derfor være en viktig faktor. For hvert enkelt trykk, har vi maskiner som fletter både tekst, bilder og tall. Dette fører til at hver enkelt gjest kan få en personlig invitasjon basert på om en er invitert på hele eller deler av festen. I tillegg er det mer personlig og hyggelig om gjestens navn står oppført på invitasjonen.

Digitaltrykk
Er det et lavt opplag, vil vi anbefale å benytte digitaltrykk. Ved bruk av digitaltrykk er det muligheter til å trykke ulike versjoner av invitasjonene, uten at kostnaden endres i særlig stor grad. De fleste av våre kunder velger å benytte seg av digitaltrykk når de skal trykke invitasjoner, dette da det gir større fleksibilitet når det kommer til resultater og tilpassing.

Spesialtilpassede invitasjoner
Vi i 07 Media hjelper deg med å tilpasse invitasjonene basert på behov, ønsker og budsjett. Det er muligheter for å kombinere flere ulike teknikker og metoder – bare fantasien setter grenser. 3D-preg, perforering, PP-folie, digital relieff spotlakk og pantone er bare noen av teknikkene vi kan bruke.

Miljøsertifisert
Med over 45 års erfaring i bransjen, kombinert med unge og innovative ansatte, kan vi veilede deg i forbindelse med valg av teknikk og design. Med en av Norges mest innovative maskinpark, ønsker vi å gjøre vårt beste for at du skal bli fornøyd med dine trykksaker. Du kan i tillegg merke dine trykksaker som klimakompensert papir, da vi er miljøsertifisert av Miljøfyrtårn og Grønt Punkt.

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med å lage invitasjoner som sent vil bli glemt!

Ulike anledninger, trenger ulike uttrykk på invitasjonene. Hos 07 Media får du trykket spesialtilpassede invitasjoner. Vi har digitaltrykk slik at du kan gjøre invitasjonene mer personlige med eksempelvis gjestens navn.