Invitasjon EONY

.skjult{display: none;}
.skjult{display: none;}

.skjult{display: none;}

.skjult{display: none;}

.skjult{display: none;}

Skal du invitere til festeligheter? En invitasjon til et julebord krever et annet uttrykk enn et rettslig brev. Følger man kameleonens prinsipp og forandrer layout ut ifra mottaker og anledning, vil du treffe rett på målgruppen – hver gang.

Våre maskiner fletter tekst, tall og bilder for hvert enkelt trykk. Det betyr at hver enkelt gjest får sitt navn trykket på invitasjonen. Invitasjonene kan ytterligere tilpasses ettersom for eksempel bryllupsgjesten er invitert til fest, middag, kaffe, dans eller alt sammen!

Ved digitaltrykk har ikke antall versjoner eller antall eksemplarer ved lave opplag stor påvirkning på pris. Digitaltrykk er en produksjonsmetode som er egnet for små og store opplag. Vi har markedets beste digitaltrykkmaskiner. Dette er ikke tradisjonell digitalprint, vi bruker ikke toner/pulver og silikon da vi mener dette gir et dårligere resultat. Våre digitaltrykkmaskiner fungerer på samme måte som en offset trykkmaskin, men med elektronisk plate. Vi har hatt kjempesuksess ved valg av disse maskinene og våre kunder er meget godt fornøyd med både kvaliteten og leveringstiden.

Invitasjon til bryllup, dåp og konfirmasjon. Invitasjoner til enhver anledning.