Eiendomsprospekt EXPO MPV7

Eiendomsprospekter er et av de viktigste salgsverktøyene en eiendomsmegler har ved salg av eiendom.07 Media har lang erfaring med utvikling og produksjon av prospekter.

Vi kan produsere og levere trykksaker ekstremt raskt og effektivt – noen produkter på dagen om nødvendig. Vi vet hva som skal til for at den potensielle kjøperen tar med seg boligprospektet hjem.

For dere som ønsker å utmerke dere spesielt, leverer vi flotte, eksklusive prospekter med PP-folie i matt eller blank utfølelse, foliepreg eller blindpreg. Foliepreg med for eksempel metallicfolie gjør overflaten på prospektene spesielt flott. Blindpreg er en annen spennende teknikk hvor for eksempel logoen eller emblemet på et prospekt kan utheves eller senkes i papiret og gi et kult uttrykk. UV-spotlakk er blank eller matt lakk som fremhever deler av prospektet og skaper en fresh effekt – her er det bare fantasien som setter grenser!

Hvert år selges opp mot 100 000 boliger i Norge! Våre maskiner gir enorme muligheter for utforming av prospekter, enten det er bolig- og eiendomsprospekter eller andre typer prospekter.